L’equip de La Garriga és líder destacat del grup 5 de Tercera Catalana, mentre que el conjunt de Les Franqueses del Vallès i el filial del Cardedeu colideren el grup 9 de Quarta Catalana, i el filial del Lliçà d’Amunt és tercer del mateix grup


Després de les primeres jornades al futbol territorial del Vallès Oriental, hi ha quatre equips que sobresurten respecte la resta: Olímpic La Garriga, Lliçà d’Amunt B, AE Ramassà i Cardedeu B, quatre equips que segueixen invictes en aquest inici de campanya, els dos darrers comptant els seus partits com a victòries.

L’Olímpic porta 19 punts de 21 possibles en aquest inici de lliga

Pel que fa a l’Olímpic, encapçala el grup 5 de Tercera Catalana amb un balanç de 6 victòries i 1 empat amb una magnífica ratxa de 5 victòries consecutives. Els de Toni Cruz, que són fidels al seu estil de joc combinatiu, conserven el bloc que ha anat creixent les darreres campanyes i amb les noves incorporacions completen una plantilla magnífica: Jordi Sola, amb experiència a Primera Catalana, és un ‘seguro’ a l’eix de la defensa, l’uruguaià ‘Maxi’ aporta molta qualitat al mig del camp i Said El Azizi, que aporta desequilibri per banda i un bon nombre d’assistències, està sent un jugador determinant. Després de vàries temporades en les quals l’equip s’ha mogut per la zona mitja del grup, enguany els de Toni Cruz seran un dels aspirants a assolir les dues primeres places. La darrera temporada que l’equip de La Garriga va jugar a Segona Catalana va ser la 2012-2013.

El Ramassà ha guanyat els 5 primers partits de lliga

Per la seva part, l’AE Ramassà està realitzant el millor inici de temporada de la seva història al grup 9 de Quarta Catalana. Els de Jordi Grivé, que comparteixen el liderat amb el filial del FC Cardedeu, han sumat els 15 punts en joc i són l’equip menys golejat, amb només 3 gols rebuts, i el segon màxim anotador amb 19 dianes anotades. A banda de les estadístiques, però, els franquesins estan desplegant un joc magnífic, una clara aposta pel futbol de toc que en aquest inici de campanya està donant els seus fruits. Grivé compta amb el bloc de la darrera temporada però també ha reforçat notablement l’equip amb fins a 10 jugadors que marquen diferències com Oliver Jabato, màxim golejador de l’equip amb 6 gols en 5 partits. La renovació iniciada pel club fa tres campanyes ha arribat al seu punt àlgid amb un equip que aquesta campanya serà un dels aspirants a assolir l’ascens de categoria.

L’altre equip que segueix invicte al futbol territorial del Vallès Oriental és el filial del FC Cardedeu. El conjunt entrenat per Paco Villanueva ha comptat els seus primers cinc partits de la campanya com a victòries i ocupa la posició més alta del grup 9 de Quarta Catalana juntament amb el Ramassà. El filial del FC Cardedeu, que enguany tot just compleix la seva segona temporada d’existència, és un equip molt jove però amb moltíssima qualitat. Destaquen els dos davanters, ‘Miki’ Pérez i Sergio López, dos ‘killers’ de l’àrea que ja porten 6 i 5 gols, respectivament, després de les primeres jornades. Per últim, el quart conjunt que segueix invicte és el filial del Lliçà d’Amunt, tercer al grup 9 de Quarta Catalana per sota de Ramassà i Cardedeu B. Els de Juan López sumen un balanç de 4 victòries i 1 empat i són l’equip més golejador del grup amb 22 dianes. Un equip molt  jove que debuta enguany al grup i que també serà un dels conjunts a tenir en compte.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here