La cursa, com cada any, tindrà lloc al Circuit de Catalunya i se celebrarà el 13 de desembre mantenint el caire solidari de les darreres edicions. Els corredors tindran l’opció de fer una prova de 10km o de 5km. L’organització espera arribar als 5.000 participants

Enguany, la cursa popular que organitza el RACC al Circuit de Catalunya se celebrarà el 13 de desembre, amb la principal novetat que es correrà a la inversa del traçat de les últimes edicions. Des d’aquesta setmana, l’organització ja ha obert inscripcions i espera arribar als 5.000 participants.

Els corredors que participin a la cursa de 10 km, realitzaran 4 km del traçat per l’exterior del Circuit fins arribar a Montmeló i posteriorment tornaran al Circuit, passaran per boxes i donaran una volta sencera a l’asfalt, on una vegada a l’any corren els pilots de F1 i Moto GP. Els corredors també tenen l’opció de fer la cursa de 5 km, que consistirà en una volta completa al circuit vallesà. La prova esportiva també compta amb espais reservats pels corredors que tinguin entre 7 i 13 anys. Per als més petits les curses es realitzaran al paddock, i fins als 13 anys les curses cronometrades tindran lloc a la recta de tribunes.

Deixant de banda el caràcter lúdic i esportiu, la cursa, com cada any té una finalitat solidària. Com a cada edició de la prova, el RACC manté el compromís de destinar 2€ de cada inscripció a la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la diabetis i a l’obesitat.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here