Enguany la prova serà el 2 de febrer. El ‘Mou-te’ és la cursa solidària més antiga de Catalunya i està pensada per a totes les edats i tots els públics, ja que al marge de les diferents proves hi ha activitats i tallers per a tota la família i tot el matí.


El Mou-te per l’esclerosi Múltiple, la cursa per recaptar fons per l’EM, que des de fa vint anys se celebra al Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló, ja escalfa motors. Enguany tindrà lloc el diumenge 2 de febrer i les inscripcions ja estan obertes. El Mou-te és la cursa solidària més antiga de Catalunya i està pensada per a totes les edats i tots els públics, ja que al marge de les diferents proves hi ha activitats i tallers per a tota la família i tot el matí. Aquest any podràs triar entre les següents curses:
  • Curses atlètiques de 5 km, 10 km, 1 milla i mini cursa de 200 metres
  • Curses de patins de 10 km i 1 milla
  • Curses de bicicletes de 20 km, 5 km i cursa familiar d’1 milla
  • Cursa elèctrica de 5 km en bici o patinet elèctric
Tots els participants inscrits rebran una samarreta de regal i la bossa del corredor. A més, si t’inscrius a més d’una cursa només pagaràs un euro addicional a partir de la segona prova. T’animem a fer una inscripció Premium i participar al sorteig d’un patinet elèctric model Etwow, valorat en gairebé 800€ gentilesa de Patinets Xela S.L d’Agramunt. Aquesta és una cursa 100% solidària. Aquest any ens movem per acompanyar a les persones recent diagnosticades. Més informació i inscripcions AQUÍ

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here