L'edició de l'any passat va tornar a ser un èxit de participació

o La 5a edició de la prova solidària, que tindrà lloc el 27 de maig i es tornarà a disputar a la zona esportiva de Can Duran de Canovelles, ja ha obert les inscripcions. Des de l’organització esperen repetir els més de 1.000 participants de les dues darreres edicions

o Com cada any, tota la recaptació anirà destinada a la investigació del càncer infantil de l’Obra Social Sant Joan de Déu


CLICA AQUÍ PER REALITZAR LA INSCRIPCIÓ

El proper diumenge 27 de maig tindrà lloc a la Zona Esportiva de Can Duran de Canovelles la 5a edició de la Cursa-Marxa solidària Polseres Candela. Com en les darreres edicions, la prova constarà d’un circuit, apte tant per avis com per nens, que transcorrerà pels voltants de Canovelles i en el qual els participants que vulguin caminar faran una volta de 5 km i els que vulguin córrer faran, o una volta de 5 km, o dues voltes que sumaran en total 9 km. Tots els participants rebran una polsera Candela i un entrepà de botifarra per esmorzar.

Una prova solidària que, tot i portar només 4 edicions, està més que consolidada, i és que en les dues darreres ha aplegat més de 1.000 participants. “Les darreres edicions han estat un èxit i esperem que aquesta 5a també ho sigui”, destaca a La Jornada del Vallès David Sánchez, de l’Associació Polseres Candela. Sánchez es mostra molt satisfet per la gran acollida que ha tingut la prova des del seu inici, havent recaptat ja un bon nombre de diners per a la investigació del càncer infantil.

A banda de la Marxa Solidària, l’Associació Polseres Candela ha organitzat diferents esdeveniments els darrers anys a la comarca, entre altres, la 2a jornada d’handbol solidari que va tenir lloc a la Roca del Vallès el passat mes de maig.


 

Nou èxit de participació a la 4a edició de la Marxa Polseres Candela

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here