Els membres de la nova junta directiva de la UE Sant Celoni

La candidatura “Fem un gran club”, amb més d’un 80% dels vots, va ser la guanyadora de les eleccions que es van produir el passat 26 de febrer per la presidència del club del Baix Montseny


Cristóbal Moral és des del passat 26 de febrer el nou president de la Unió Esportiva Sant Celoni. La seva candidatura, que portava per nom “Fem un gran club”, va ser la clara vencedora a les eleccions a la presidència del club del Baix Montseny amb prop d’un 80% dels vots. Un total de 133 socis i sòcies (el 53% dels socis) van participar als comicis en els quals també s’hi va presentar una altre candidatura, encapçalada per José Losada i en la qual l’anterior president, Andrés Márquez, es presentava com a vicepresident. Si la candidatura guanyadora va rebre 102 vots, la candidatura ‘continuista’ en va rebre només 30.

Així doncs, la nova junta directiva de la Unió Esportiva Sant Celoni, que va guanyar les primeres eleccions de l’entitat, després de la seva creació fa 2 temporades, agafa les regnes del club després d’haver rebut el recolzament d’un gran nombre de socis. Una nova junta que estarà formada per 9 persones, totes elles relacionades amb el futbol de la població vallesana:  

Tal com apunta la nova junta directiva en el seu programa electoral, els seus objectius són “fer créixer el club a nivell social i esportiu, a partir d’una bona organització i del treball en equip”. A banda, posen especial èmfasi “en la democratització, transparència i estabilitat econòmica” que consideren “ha de ser la base sobre la que fer créixer, junts, el nostre club, creant una gran família”, apunten.

La primera decisió de la direcció esportiva del club ha sigut l’elecció d’Oscar de Haro com a coordinador general. De Haro ha estat vinculat al futbol del poble des dels 5 anys, amb vuit anys d’experiència en la coordinació, tant a la ja desaperaguda PB Sant Celoni, com a la primera temporada de la Unió Esportiva Sant Celoni, després de la fusió. A banda, l’entitat celonina ha incorporat Andreu Navarro, exentrenador del CE Llerona, que serà el coordinador de futbol 11 i el cap de metodologia.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here