Txell Mas, Helena Jaumà, Natàlia de la Nuez, Ariadna Arisó i Pau Ribes es van penjar les medalles de plata i de bronze a la Copa d’Europa disputada a Cuneo, Itàlia


Les sincronistes del CN Granollers segueixen rendint a gran nivell a totes les competicions que disputen. La darrera, a la Copa d’Europa de seleccions que es va celebrar a Cuneo (Itàlia) del 5 al 7 de maig.  Txell Mas, Helena Jaumà, Natàlia de la Nuez, Ariadna Arisó i Pau Ribes, van ser protagonistes dels tres podis que va aconseguir la selecció estatal.

Les granollerines es van endur la medalla de plata a l’equip tècnic, en una competició en la qual Itàlia va obtenir la medalla d’or i Grècia la de bronze. Precisament en la competició d’equip lliure van obtenir el bronze, Itàlia va repetir or i Rússia va aconseguir la de Plata. Pau Ribes va formar el duet tècnic amb Berta Ferreras (CN Kallipolis) i van aconseguir una doble plata pel duet tècnic i pel lliure; en ambdues proves Itàlia es va proclama vencedora i Grècia es va classificar en tercer lloc. Ja sense presència vallesana, la selecció estatal va sumar dues medalles d’or pel duet lliure i pel duet tècnic.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here