L'infantil A després d'acabar la primera fase invicte amb 14 victòries / MARTA LEÓN

Cinc equips del club granollerí s’han classificat per jugar la fase final del Campionat de Catalunya


El treball formatiu de l’Associació Esportiva Carles Vallbona segueix donant els seus fruits, i és que fins a 5 equips del club granollerí s’han classificat per jugar la fase final del Campionat de Catalunya. El primer en aconseguir la fita va ser l’infantil femení, entrenat per Marta Léon, que no ha perdut cap partit aquesta temporada. El segon, el cadet masculí, entrenat per Nati Serrano, que s’ha classificat en primera posició del seu grup. El tercer, l’infantil masculí, dirigit per Manel Torras, que s’ha classificat en el seu primer any disputant la competició, i els darrers han estat els equips cadet i juvenil femení, de Primera Catalana, entrenats per Agustín Rodríguez.

D’aquests, tres equips tenen bones opcions per aconseguir arribar lluny al campionat: el cadet masculí, l’infantil femení i el cadet femení. El juvenil femení ha complert l’objectiu de la temporada i es jugarà amb total tranquilitat, per primera vegada, la classificació per la fase final.

Per altre banda els equips infantil D, cadet i juvenil B que juguen a Segona Catalana també s’han classificat per jugar per primera vegada la fase campionat de Segona Catalana. Aquests dos últims equips han fet una gran progressió a la segona volta i aquest cap de setmana han guanyat 4 punts a la pista del CV Eduvolei que els ha permès aconseguir l’objectiu.

L’equip sènior masculí de Primera catalana no s’ha classificat per 1 punt per la fase d’ascens en el seu primer any a la competició  i l’equip senior masculí de Segona Catalana s’ha classificat per jugar la fase d’ascens.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here