foto: CN Granollers

L’equip més ràpid va ser el Kiösko, que va nedar els 10.000 metres en 2 hores, 12 minuts i 43 segons, proclamant-se campions d’aquesta tercera edició


Gran jornada esportiva la que va tenir lloc el passat diumenge a les instal·lacions del CN Granollers amb la celebració dels 10.000 per Relleus. Una prova que va tenir lloc a la piscina exterior climatitzada de 50 metres, i en la qual  hi van prendre part un total de 10 equips, integrats entre 3 i 6 nedadors. Els més ràpids van ser el Kiösko, equip que va nedar els 10.000 metres en 2 hores, 12 minuts i 43 segons, proclamant-se campions d’aquesta tercera edició.

El conjunt guanyador estava integrat per sis nedadors: Joaquim Anfruns, Jordi Muntal, Carlos Rojas, Josep Sánchez, Alberto Retana i Miquel Caralt. En segona posició, un equip de tres nedadors i germans, el Swimsharks integrat per Roger, Ainara i Laia Aribau que van aconseguir la proesa de finalitzar la prova en 2:15:45. La tercera posició va ser per Las Chicas del Cloro, amb Mercè Humedas, Berta Serra, Laura Loste, Noemi Picazo, Ivan Tabero i Jordi Plancheria , que van fer un temps 2:21:17.

Els 10.000 per Relleus es van desenvolupar en un ambient lúdic i festiu, on els nedadors van desafiar les baixes temperatures, agraint el sol que va acompanyar a meitat de la prova. Una competició, on l’objectiu era fer els 10.000 metres abans de 4 hores, fent relleus entre nedadors del mateix equip, sense ús de neoprè ni ajudes externes ni materials auxiliars com aletes, pulls, manyoples, etc. El repte finalment va ser assolit per tots els participants, l’últim equip acabant-la en un temps de 3:15:53.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here