Un grup de corredors del Vallès Oriental, la majoria exintegrants de l’equip Rios Running Les Franqueses, han creat l’Atlètic Congost, un nou equip de ‘running’ i ‘trail running’


El proper 11 de setembre, en el marc de la 31a edició de la Cursa Popular de la Vall del Tenes, que tindrà lloc a Santa Eulàlia de Ronçana, es presentarà en societat l’Atlètic Congost, un nou conjunt d’atletisme del Vallès Oriental que competirà tant en curses d’asfalt com en curses de muntanya. La gran majoria d’integrants del nou equip són exmembres de l’equip Rios Running Les Franqueses, que va desaparèixer fruit del tancament de la botiga de material esportiu. “Decidim emprendre aquest nou projecte amb moltes ganes de continuar la bona línia de l’equip de la botiga i seguir corrent curses de ruta i de muntanya”, assegura Jordi Jiménez, un dels creadors.

El nou equip, que ja disposa de dos espònsors, Fisiorecovery i Suhimar, té l’objectiu de federar-se, tant al Consell Català de l’Esport com a la Federació Catalana d’atletisme, i a més llarg termini fundar un club esportiu. De moment, ja són un total de 13 membres i ja comptem amb un servei de fisioteràpia. Així mateix, animen als corredors populars de la comarca a unir-se al projecte i a formar part d’aquest nou conjunt, que ha nascut amb la màxima il·lusió i amb la intenció de competir a les curses de la comarca i rodalies.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here