El 20 de desembre tindrà lloc a Corró d’Amunt la primera cursa de canicròs de la comarca organitzada pel Club Canicross Les Franqueses


‘La Ullals’ és el nom de la primera cursa de canicròs que es disputarà a la comarca del Vallès Oriental. Després d’uns 18 mesos de vida i havent participat a desenes de curses a altres poblacions, els membres del Club Canicross Les Franqueses han organitzat aquesta provCartell de la cursaa que tindrà lloc a Corró d’Amunt el diumenge 20 de desembre.

La cursa començarà i acabarà a la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Amunt i tindrà 6,33 km de llargada, amb un desnivell total acumulat de 159m. Les inscripcions tenen un preu de 14€ i s’han de formalitzar a la web laullals.com. Hi ha temps fins al 16 de desembre per inscriure’s i les inscripcions estan limitades a 90 participants.

‘La Ullals’ també té un vessant solidari i és que el club de les Franqueses busca la col·laboració de tots els participants per donar un cop de mà a l’Associació d’Amics dels Animals del CAAD Maresme d’Argentona, que necessita material de passeig per als seus gossos. També seran ben rebuts saquets amb pinso tou a base de carn, caixes de galetes per a gossos i jocs interactius i joguines tipus ‘kong’.

El Club Canicross Les Franqueses també ha pensat en els més petits, i ha organitzat ‘La Ullals de llet’, una cursa per a infants a partir de 6 anys, que hauran de córrer acompanyats d’un adult. El recorregut serà de 750 m i les inscripcions s’hauran de fer el mateix dia de la prova a partir de les 10.30 h. Hi haurà un límit de 30 participants.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here