A principis de novembre començarà una nova aventura periodística a la comarca del Vallès Oriental, obrirà les portes de bat a bat i començarà a produir notícies esportives La Jornada del Vallès, el digital esportiu del Vallès Oriental

La Jornada del Vallès és un diari digital creat per professionals vallesans de la premsa escrita i audiovisual que vol crear un punt de trobada digital entre els esportistes i els amants de l’esport de la nostra comarca. El nostre mitjà pretén ser una eina per acostar tant l’esport més modest com el d’elit, posant un especial èmfasi en la proximitat i en l’ampli conglomerat de varietat esportiva del Vallès Oriental. Tots els clubs esportius, entrenadors, i esportistes de la comarca tenen el seu espai en aquest nou mitjà que vol ser l’eina necessària per aglutinar la gran quantitat d’informació esportiva del nostre territori. En un principi la Jornada del Vallès neix com un mitjà de premsa escrita i vol donar molta rellevància a la imatge, en especial a la fotografia, i en un futur a la peça audiovisual.

Contingut esportiu local i de proximitat d’una comarca esportivament rica

La Jornada del Vallès serà un diari que seguirà de ben a prop tota l’actualitat esportiva del Vallès Oriental, una comarca molt rica pel que fa a l’àmbit esportiu. La comarca gaudeix de diversos esportistes vallesans de renom internacional, de clubs històrics, d’equips en categories d’elit i d’esdeveniments importants de diverses i variades modalitats esportives. Històries amb l’esport com a fil conductor narrades en format notícia o reportatge que conformaran l’essència i el cos d’aquest nou diari digital esportiu.

L’esport vallesà a les màximes categories estatals en handbol, hoquei i bàdminton

El nostre mitjà neix en un moment en el qual l’esport de la nostra comarca viu un moment molt dolç amb diversos equips a les màximes categories estatals, que comptaran amb un seguiment personalitzat per part dels nostres redactors. És el cas del Fraikin BM Granollers, un històric de l’handbol català, com també el cas del Recam Laser Caldes que després de 36 anys ha tornat a la OK Lliga, la màxima categoria de l’hoquei estatal. No oblidem, en cap cas, l’Hoquei Bigues de Mariona Carmona, que competirà un any més a l’OK Lliga femenina i l’Associació Granollers Esportiva, que està competint a la màxima divisió de bàdminton de l’estat.

Al Vallès Oriental també hi ha equips a les categories de Plata que seran seguits de ben a prop per l’equip de La Jornada del Vallès. Dos d’handbol, el BM la Roca de Guillem Estapé i el Felmar BM La Roca de Dani Lara, un de futbol, la Penya Blanc-i-blava que milita a la Segona Divisió femenina estatal i un d’hoquei, el Sant Feliu a Primera Nacional.

L’handbol, amb una tradició històrica a la comarca, BM Granollers i BM La Roca són els millors planters de Catalunya, tindrà molt de pes. De fet, La Jornada del Vallès també seguirà de ben a prop el grup 4 de la Primera Divisió Nacional amb el filial del BM Granollers, el KH7 BM Granollers de Sergio Pozo i el Palautordera Salicru com a vallesans protagonistes.

La radiografia del futbol territorial vallesà

El futbol territorial vallesà també tindrà un paper destacat amb el seguiment de l’EC Granollers a Tercera Divisió, i la vintena d’equips vallesans de Primera a Quarta Catalana tindran un anàlisi setmanal amb cròniques i una secció dedicada “El Premi al golejador del futbol territorial vallesà”.

Difusió de l’esport femení

La Jornada del Vallès aposta des d’un bon principi per la difusió de l’esport femení. El Vallès Oriental compta amb diversos equips femenins a les màximes categories estatals, uns conjunts que des de la Jornada del Vallès seguirem dia a dia. És el cas del KH7 BM Granollers de José Luis Villanueva o l’Hoquei Bigues de Mariona Carmona. També del Felmar BM la Roca de Dani Lara, el KH7 BM Granollers B i la Penya Blanc i Blava de futbol.

Running i les curses de muntanya

Una de les seccions potents del diari serà la d’atletisme i curses de muntanya, amb un seguiment acurat de les proves que tinguin lloc en territori vallesà. A la secció de Poliesportiu, seguirem de ben a prop l’AE Carles Vallbona de voleibol, el CN Granollers de waterpolo, els Fènix de Granollers de futbol americà, i les evolucions dels germans Espargaró a MotoGP, entre altres.

Notícies lligades a l’actualitat de l’esport vallesà

El cos del diari conformarà tot un seguit de notícies fixes pero també estarà format per diversos i variats esdeveniments esportius que es produeixen al Vallès Oriental durant l’any. Des d’esdeveniments esportius locals, com tornejos de futbol base o curses, fins als més importants com la Granollers CUP, la Mitja Mataró de Granollers, Els GP de motos i F1, La Cursa de la Vall del Congost, la Prehistòrica de BTT de la Roca, la cursa Trencacoll de Corró d’Amunt, la Cursa del Camí dels Íbers, entre altres.

Aposta pel periodisme de proximitat

La Jornada del Vallès aposta plenament per l’esport local i de proximitat i s’erigeix com una plataforma per donar més volada a l’esport més modest, i facilitar, d’aquesta manera, un espai a clubs i esportistes de la comarca que no tenen gaire ressó als mitjans de proximitat.

Un mitjà que neix amb la experiència d’un equip de professionals que aportaran un plus d’informació amb entrevistes i reportatges de tot tipus amb l’esport com a fil conductor.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here