Torrella, primer començant per la dreta, juntament amb els capitans del Barça B i el Nàstic en un partit de fa 6 temporades

Torrella substitueix Ferran Ceacero, que ha estat el delegat les dues darreres temporades


Nacho Torrella és el nou responsable del comitè tècnic d’àrbitres del Vallès Oriental. El barceloní, resident a Granollers des de fa més de 20 anys, ha estat designat a la comissió executiva del comitè tècnic d’àrbitres de la Federació Catalana que s’ha celebrat avui. Torrella que va ser àrbitre 10 temporades arribant fins a Segona Divisió B, en la qual va ser àrbitre assistent durant 3 campanyes, substitueix Ferran Ceacero, que ha estat el delegat del comitè comarcal les dues darreres temporades i ha plegat per motius personals.

“Porto molts anys vinculat a l’arbitratge i em fa molta il·lusió aquest càrrec, ja que em permetrà posar posar en pràctica part de la meva experiència, col·laborar amb els clubs i fer costat als àrbitres”, assegura Torrella a La Jornada del Vallès. Aquesta no serà la primera etapa de l’excol·legiat al comitè del Vallès Oriental, i és que anteriorment ja hi havia col·laborat com a informador i designant els partits.

Tot i que ha estat molts anys lligat al món de l’arbitratge, el barceloní ha estat les dues darreres temporades el delegat de l’EC Granollers, una funció que li ha permès “veure un altre punt de vista de l’arbitratge i del futbol”.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here