La defensa de 23 anys, que pot jugar tant de central com de lateral, prové del Vic Riuprimer i és un reforç important per l’equip que entrena Aarón Pérez


El CE Llerona va anunciar fa dos dies la incorporació de Mònica Relats procedent del Vic Riuprimer. La jugadora, de 23 anys, que pot jugar tant de central com de lateral, va ser una peça clau de l’equip osonenc l’any que van assolir l’ascens a Preferent. A banda, aquesta darrera temporada va poder gaudir d’una experiència molt enriquidora formant part de l’equip de la Universitat de Sheffield.

“És una jugadora polivalent amb molta classe, esquerrana i amb gran sortida de pilota. Pot jugar a vàries posicions i això ens dóna molt joc”, destaca Aarón Pérez, tècnic del conjunt franquesí. Una incorporació que dóna un plus de qualitat al conjunt vallesà que lluitarà enguany per les primeres places del grup 2 de Primera Divisió.

Precisament, el CE Llerona ha estat l’únic conjunt de la comarca que ha jugat aquest passat pont, concretament dimecres en partit aplaçat de la 7a jornada, partit en el qual va golejar el Manu Lanzarote C per 5-1, amb gols de Laura Romero (2), Èlia Expósito (2) i Maria Salas. El triomf de les vallesanes els hi permet igualar al CF Palautordera al capdamunt de la taula amb 28 punts, tot i que les del Baix Montseny tenen un partit menys. El proper compromís de les d’Aarón Pérez serà el diumenge a les 16 hores quan rebin el CF Guineueta, penúltim classificat.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here