FOTO: BM LA ROCA

La lateral esquerrana, que complirà 25 anys el proper mes d’agost, destaca per la seva capacitat defensiva i el seu llançament exterior. A banda, aportarà una gran experiència a l’equip de Ramon Plans, i és que ha jugat les darreres set temporades a Divisió d’Honor, 2 al Cleba León, 4 a l’Alcobendas i la darrera al Bera Bera, club amb el qual ha guanyat la Liga Iberdrola


Mònica Ausàs jugarà la propera temporada al Felmar BM La Roca. Així ho ha anunciat aquesta tarda el club roquerol que incorpora així una jugadora amb molta experiència a la màxima divisió estatal: “Ens pot aportar experiència, competitivitat i sobretot solidesa defensivament. És molt completa i treballadora. Una garantia per l’equip”, destaca el tècnic del conjunt vallesà, Ramon Plans, a La Jornada del Vallès.

La granollerina, que complirà 25 anys el proper mes d’agost, ha jugat les darreres set temporades a la Divisió d’Honor de l’handbol estatal. El setembre del 2011, quan era internacional amb la selecció estatal júnior, va deixar la capital vallesana -formava part del BM Granollers- per fitxar pel Cleba León, club en el qual va jugar dues temporades (2011-2013). Posteriorment, l’any 2013, va fitxar per l’Alcobendas entitat de la qual va formar-ne part 4 campanyes (2013-2017), sent una jugadora vital per l’equip madrileny.

Ausàs en la seva etapa al BM Alcobendas

L’estiu de l’any passat va fitxar pel BM Bera Bera, un dels equips punters de la Divisió d’Honor -ha guanyat 5 de les darreres 6 lligues-. Tanmateix, una lesió a l’espatlla, que ja arrossegava des d’inicis de campanya, i diverses intervencions derivades, no li han permès poder disputar molt minuts amb l’equip que va acabar aixecant la lliga. En tota la seva trajectòria ha jugat més de 170 partits entre lliga, Copa i competició europea en els quals ha anotat prop de 500 gols.

Així, després de jugar durant 7 anys lluny de casa, Ausàs torna al Vallès Oriental per competir a la Divisió de Plata. “Després de set anys fora i una temporada complicada, he pres la difícil i molt meditada decisió de tornar a casa per reenfocar la meva vida a prop de la meva família i amics i pensant en el meu futur a nivell professional i personal”, va apuntar la nova jugadora del Felmar BMLR en una emotiva carta de comiat al seu darrer club. Sigui com sigui, és, sens dubte, un reforç de luxe per l’equip roquerol que, després de completar una temporada magnífica, en la qual va acabar en 6a posició, vol seguir fent un pas endavant la propera campanya.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here