Molta sort companys!

0
835

Dilluns lagarrigadigital.cat va començar un nou projecte per tal de seguir sent un dels altaveus informatius del nostre poble, la Garriga. LGD es renova per fora però també per dins amb la ferma intenció de ser, a banda d’un canal informatiu, una eina per totes les associacions i persones del municipi per tal de dir-hi la seva: “La nostra intenció és incidir en la participació de la ciutadania al web i, en aquest sentit, intentarem impulsar fort la secció d’opinió i convidarem a totes les entitats del poble a fer-se seva La Garriga Digital.cat”, assegura Xavier Cucurella, director del mitjà.

En aquest inici de nova etapa, LGD posa èmfasi en les eleccions municipals de final de mes, però posteriorment produirà contingut variat i propi, també amb la col·laboració de l’Ajuntament, de La Jornada del Vallès i de Ràdio Silenci, la ràdio del poble. La Garriga Digital també ha obert un canal de Whatsapp unidireccional perquè les persones del poble puguin rebre totes les informacions que generen, a banda d’un compte d’Instagram. Així, el mitjà seguirà tenint també tres elements principals que conformen la seva essència: independència periodística, compromís desacomplexat amb el país i voluntat de ser l’altaveu dels garriguencs.

La cultura, i la vessant divulgativa ha estat sempre una constant en la família Cucurella, sent el Xavier i el Joan, fills de Santiago Cucurella, historiador, professor, escriptor i fundador també de la Fundació Martí l’Humà de la Garriga. L’aposta que han realitzat els dos fills del Santi no deixa de ser, en certa manera, una continuació del llegat cultural que els va deixar el seu pare, compromès amb la cultura, La Garriga i el nostre país, Catalunya.

Com a director de La Jornada del Vallès és un plaer col·laborar amb La Garriga Digital, el digital del meu poble i el primer mitjà que em va donar l’oportunitat d’escriure 9 anys enrere. Així, tal com ha estat des d’un temps cap aquí, des de LJD seguirem sent el mitjà d’esports de LGD, seguint amb precisió l’actualitat esportiva garriguenca.

Aquesta ‘rentada de cara’ tant interior com exterior de La Garriga Digital és una gran notícia pel poble, i és que el periodisme de proximitat, a banda de ser el futur del periodisme, és un periodisme tan necessari com interessant per saber el que passa al costat de casa. Llarga vida als projectes realitzats amb passió, rigorositat i entrega. Molta sort companys!

Jordi Calls

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here