El pilot català, de 14 anys, es va veure involucrat ahir en un accident a la cursa del Moto3™ Junior World Championship durant la quarta cita del FIM CEV Repsol i no ha pogut superar les greus ferides


L’accident va tenir lloc ahir diumenge al Circuit de Catalunya durant la segona màniga de la categoria de Moto3™, mostrant-se immediatament la bandera vermella. Andreas Pérez va caure a la sortida de la corba 5 i diversos pilots que venien per darrere no van poder esquivar-lo. El pilot molletà va rebre atenció mèdica a la pista abans de ser traslladat en helicòpter a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.

Malgrat els grans esforços del personal mèdic del Circuit i posteriorment del personal mèdic de l’hospital, Pérez no ha pogut superar les greus ferides i ha perdut la vida avui al matí. El jove pilot, de 14 anys, havia estat un pilot destacat a l’European Talent Cup 2017, amb dues victòries i diversos podis, finalitzant la temporada en quarta posició. Al 2018, havia ascendit al Moto3™ Junior World Championship, competint amb l’equip Reale Avintia Academy team.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here