HandPorters realitzarà els propers 27 i 28 de març a Les Franqueses del Vallès una tecnificació per a millorar la tècnica contra els llançaments de primeres línies 


                    INSCRIU-TE AQUÍ

Després d’haver realitzat diferents tecnificacions a la Roca del Vallès, aquest 2018 Handporters s’estrena a Les Franqueses del Vallès en una tecnificació que es realitzarà els propers 27 i 28 de març, i en la qual es treballarà per a millorar la tècnica contra els llançaments de primeres línies.

L’equip tècnic que treballarà a Les Franqueses estarà format per porters amb àmplia experiència: Joan Costa (BM La Roca), Clàudia Sabaté i Júlia Estany (Divisió Plata femenina), Gerard Forns (Barça), Eric Plaza (Handbol Igualada), Joan Méndez (Sant Joan Despí), Ignasi Admella (BM Algeciras), Toni Vives (Les Franqueses) i Pau Ventura, inventor del keeper simulator.

La tecnificació forma part del Tour Hand Porters, que també efectuarà les seves tecnificacions a Bordils, Lleida, Pardinyes i posteriorment a Elx i Benicarló. “Esperem una gran presència de porters, a dia d’avui ja hi han desenes d’apuntats i esperem tancar inscripcions en breu. Estem molt contents perquè en un any ja hi han participat més de 200 porters de tot Catalunya i Espanya, dels quals molts són del Vallés”, destaca un dels creadors de HandPorters, Pau Puget.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here