Els 50 millors karateques espanyols en la modalitat de kumite, de categoria cadet, júnior, i sub21, han participat al Projecte Mundial de la modalitat que ha tingut lloc tot el cap de setmana a la localitat franquesina. Entre ells, 8 membres del club organitzador, el club Karate Nokachi


Durant tot el cap de setmana ha tingut lloc a les Franqueses del Vallès el projecte Mundial de Karate que ha reunit els millors  karateques de l’estat en la modalitat de kumite, en categories cadet, júnior i sub21, tant masculí com femení. A l’esdeveniment hi han participat 8 membres del club organitzador, el club Karate Nokachi, però també ha reunit integrants de la Selecció Espanyola de Karate, la Selecció Andorrana i la Selecció Catalana. “És una activitat molt important i per nosaltres dóna nom al nostre club i als nostres esportistes”, va apuntar Agustín Nuñez, director del Club Karate Nokachi que va destacar “el bon nivell que hi ha hagut i la participació dels millors d’Espanya”.

L’objectiu del projecte, que és la primera vegada que es fa a Catalunya, és proporcionar formació de caràcter tècnic i experiències competitives d’alt nivell a tots els esportistes i entrenadors participants. Entre ells, Alfredo Domínguez, del Club Karate Nokachi: “És un Campionat molt interessant per agafar rodatge i afrontar els campionats que tindrem al llarg de la temporada”, destacava Domínguez, campió d’Espanya el 2014 i subcampió el 2015 i el 2016. “És una gran oportunitat perquè vénen molts dels components de la Selecció Espanyola i tens la opció d’aprendre d’ells i que et vegi el seleccionador nacional”, apuntava Aarón Reyes, també del club amfitrió, que va quedar campió d’Espanya l’any passat i ja havia participat a altres projectes mundials.

 El dissabte es va realitzar un curs de Shiai Kumite d’alta competició impartit pel seleccionador nacional César Martínez Blanes. Paral·lelament, el diumenge es va celebrar una trobada entre els components de les selecions i els clubs seleccionats. L’activitat va servir de preparació de les seleccions de la península de cara als compromisos del 2017, com el Campionat d’Europa de Sofia, a Bulgària, el mes de febrer.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here