Miki Solé i Eli Gordon van ser els guanyadors de la 4a edició de la cursa de muntanya Trencacames el Món que es va disputar diumenge al matí a Granollers. Una prova amb una vessant solidària que va assolir l’objectiu de recaptar 2.700€ per pagar beques escolars a infants en risc d’exclusió social


Més de 700 corredors van participar diumenge al matí a la 4a edició de la Cursa Trencacames el Món que es va disputar a Granollers. Miki Solé va ser el guanyador en categoria masculina de la cursa llarga de 15km, seguit d’Ivan Límia, guanyador en les darres edicions, i d’Enric Vila. En categoria femenina la guanyadora va ser Eli Gordón, segona l’any passat, seguida de Mercè Tusell i Sílvia Segura.

Pel que fa a la cursa curta, de 7,5 km, els guanyadors van ser Marc Tort en categoria masculina i Adriana López en categoria femenina. Una cursa que, com cada any, va tenir una vessant solidària i que enguany ha recaptat 2.700€ per pagar beques escolars a infants en risc d’exclusió social, a través de l’associació Reir. La prova va tenir menys participants que en la darrera edició degut a la coincidència de dia amb altres proves atlètiques de la comarca.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here