El nedador de Parets del Vallès va mostrar un gran estat de forma, a pocs segons de la marca que li va permetre classificar-se pels Jocs Olímpics de Rio del proper estiu


El nedador paralímpic que entrena al Club Natació Granollers, Miguel Luque, segueix imparable. A la SwimCup Eindhoven 2016, celebrada els dies 9 i 10 d’abril, va aconseguir el primer lloc de la classificació IPC de natació adaptada als 50 braça, amb una marca de 50:87, seguit de molt a prop de l’actual campió paralímpic de l’especialitat, l’holandès Michael Shoenmaker (51:06).

L’entrenador de Luque, del CN Granollers, Joan Serra, va fer una valoració molt positiva, i és que Luque es manté en la marca assolida a Tenerife (50:83), que li va permetre assegurar-se la plaça pels propers Jocs Olímpics de Rio. Les properes cites de Luque seran l’Open Caixa Loterias de nataçao de Rio de Janeiro (22-24 d’abril) i el Campionat d’Europa a Funchal (Madeira, de l’1 al 7 de maig), campionats en els quals els atletes esperen fer les millors marques de la temporada en els 50 braça i 150 estils.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here