Miguel Luque afronta els seus cinquens Jocs Paralímpics

0
3866

El nedador de Parets del vallès lluitarà per tornar a guanyar l’or als 50 metres braça com ja va aconseguir a Sidney 2000 i Atenes 2004. Luque sempre ha pujat al podi en els 4 Jocs que ha disputat en aquesta modalitat, en la qual n’és l’actual Campió del Món


Del 7 al 18 de setembre el nedador paralímpic Miguel Luque participarà als seus cinquens Jocs Paralímpics: “Es diu molt ràpid però són molts anys d’esforç i dedicació”, destacava el de Parets del Vallès. Enguany, participarà als 150 metres estils i als 50 metres braça, modalitat en la qual sempre ha pujat al podi en els 4 Jocs que ha participat: ha guanyat 2 medalles d’or (Sidney 2000 i Atentes 2004), una de plata (Londres 2012) i una de bronze (Pekín 2008). Als Jocs Paralímpics d’Atenes també va guanyar una medalla de bronze als relleus de 4×50, així que el seu balanç és boníssim amb 5 medalles en les seves darreres quatre participacions.

El nedador, que des del març del 2015 s’entrena al CN Granollers a les ordres de Joan Serra, s’està entrenant aquests dies a Tenerife per preparar els Jocs: “M’agradaria destacar l’equip que tinc darrere per la meva preparació, aquest darrer any estem treballant molt i afronto el repte de Rio amb la màxima il·lusió”, va destacar el vallesà.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here