Més renovacions i fitxatges al KH7 BM Granollers

0
3647

El conjunt de José Luis Villanueva fitxa tres jugadores amb molta projecció: l’extrem esquerre Ona Vegué, la portera Nicole Morales, ambdues de 17 anys, i la primera línia Clàudia Romero, de 20 anys. Per altra banda, Miriam González, Anna Rojas, les porteres Ayelen Rosalez i Lorena Ramírez, i les màxims golejadores de la passada temporada, Judith Vizuete i Carlota Rubio, seguiran una temporada més defensant els colors de l’equip granollerí


Després d’anunciar tres baixes molt significatives de cara a la propera temporada, el KH7 BM Granollers ha fet oficial el fitxatge de dues joves promeses de l’handbol català de només 17 anys: l’extrem esquerre Ona Vegué i la portera Nicole Morales. Vegué arriba al conjunt vallesà procedent de l’Handbol Sant Vicenç i és internacional juvenil amb la selecció espanyola amb la qual jugarà el Mundial de la categoria que tindrà lloc a Eslovàquia aquest estiu.

Per la seva part, Nicole Morales arriba al KH7 BM Granollers procedent del BM La Roca, equip amb el qual va quedar tercera d’Espanya i va ser elegida millor portera en el darrer campionat estatal. Morales és la segona jugadora que l’entitat granollerina fitxa del conjunt roquerol, després de Sara Galamba, fitxatge anunciat fa uns dies. L’últim fitxatge anunciat pel club granollerí ha estat Clàudia Romero, de 20 anys, que juga de primera línia. Arriba procedent de l’Handbol Sanes.

Nicole Morales és una de les porteres amb més projecció de l'handbol català
Nicole Morales és una de les porteres amb més projecció de l’handbol català /Foto: Valonmano.com

Per altra banda, l’equip vallesà també ha anunciat les renovacions de Miriam González, Anna Rojas, les porteres Ayelen Rosalez i Lorena Ramírez i les màximes golejadores de l’equip la temporada passada, Judith Vizuete i Carlota Rubio, que entre les dues van sumar més de 200 dianes. Unes renovacions que se sumen a les ja anunciades d’Anna Pi, Hatou Jabby i Kaba Gassama.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here