FOTO: Marta Costa

El rus Anton Sintsov i la catalana Magda Duran es van imposar a la categoria reina


Més de 600 bikers de més de 10 nacionalitats han participat en la Copa Catalana Internacional de Corró d’Amunt d’aquest diumenge, en una cursa que en la present edició ha pujat a categoria C2 i ha permès sumar més punts als corredors. La competició, la segona cita de la Copa Catalana Internacional Biking Point, s’ha disputat sota un sol de justícia i els bikers han gaudit amb un recorregut variat, sense descansos, que ha fet especialment dura la prova. Amb tot plegat, la gran qualitat dels participants han propiciat moments èpics.

A la categoria reina, la pugna pel mallot de líder entre el francès Massi Hugo Frechou, el bolivià Ever Alejandro i el rus Anton Sintsov ha finalitzat amb victòria d’aquest últim, que s’ha imposat en la prova de Corró d’Amunt amb tan sols tres segons d’avantatge sobre Frechou. Sintsov es converteix, d’aquesta manera, en l’actual líder de la general. El podi de la prova l’ha completat el sub23 Filip Helta; mentre que Ever Alejandro s’ha hagut de conformar amb la quarta plaça.

En categoria femenina, s’ha imposat la sub23 Magda Duran. La catalana, vigent campiona de la competició, se situa ara en el segon lloc de la general. Laura Terradas i Noemí Moreno han ocupat el segon i el tercer lloc, respectivament.

Els guanyadors en les altres categories han estat:
Junior: Jaume Bosch i Marina Allione
Cadet: Adrián Cuéllar i Sara Méndez
Màster 30: David Puig i Siska Marrecau
Màster 40: Antonio Olivares i Clara Soms
Màster 50: Jordi Hurtos
Màster 60: Josep Palomino

La prova, que ha finalitzat amb el lliurament de premis als primers classificats, s’ha clos de manera exitosa, tant per la qualitat que han exhibit els bikers en les diferents curses com pel fet d’haver estat la prova de la Copa Catalana Internacional de BTT que ha enregistrat més participació fins a la data a Corró d’Amunt.

Podeu consultar la galeria de fotos d’aquesta edició de la Copa Catalana Internacional de BTT de Corró d’Amunt (signades per Marta Costa) aquí 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here