Jorge Tarrago i Vanessa Olmos van ser els guanyadors d’una prova de 10 km amb un recorregut molt atractiu i assequible que va transcórrer pels voltants de Caldes de Montbui


1
La cursa transcorre en el seu principi i final pel nucli urbà / ANTONI GUTIÉRREZ
J.C / Fotos: Antoni Gutiérrez

Ahir a la tarda va tenir lloc a Caldes de Montbui la 4a edició de la cursa Font del Dimoni que organitza el Club Atlètic Calderí. Una prova en la qual hi van participar prop de 230 participants amb sortida i arribada al Parc de Can Rius de la localitat vallesana. “La cursa va néixer fa 5 anys quan es va formar el club amb la voluntat de tenir una cursa pròpia”, va destacar a La Jornada del Vallès, un dels organitzadors, Santi Fijes.

La prova, de 10 km, i amb un desnivell positiu de 300 metres té el mateix recorregut des de la seva primera edició amb un 80% de camins i corriols de muntanya, i un 20% d’asfalt, tant en la sortida com en l’arribada al poble. Un recorregut molt atractiu i assequible que transcórrer pels voltants de la localitat amb els primers 3 km de pujada i els darrers de baixada que la converteixen en una prova molt ràpida.

2
Tarrago va tornar a guanyar la prova / ANTONI GUTIÉRREZ

El guanyador en categoria masculina va ser Jorge Tarrago amb un temps de 37 minuts i 36 segons, i van completar el podi masculí Miki Marzo (39 minuts i 13 segons) i Ignasi Bassas que va entrar només dos segons després. “És una cursa molt maca, es gaudeix, és dura però té trossos plans que et donen un respir; destacaria les vistes i és molt agradable”, destacava Tarrago que va guanyar la prova per segon any consecutiu.

En categoria femenina la guanyadora va ser la local Vanessa Olmos amb un temps de 48 minuts i  21 segons, seguida de la també local Paula Huertas (49 minuts i 30 segons). Va completar el podí femení Alba Ojeda aturant el cronòmetre en 52 minuts i 28 segons. “És una cursa molt ràpida, l’he gaudit molt tot i que per mi ha estat més dura que en les darreres edicions”, va apuntar Olmos, la guanyadora de la prova.

“És una cursa molt ben organitzada, molt ben senyalitzada i hi ha un ambient molt bo”, va destacar Alba Ojeda, tercera classificada en categoria femenina. Com l’Alba, tots els corredors van destacar l’ambient festiu i la bona organització de la prova que, tot i haver gaudit de menys participants que en la darrera edició, ja és una cursa més que consolidada.

A la cursa infantil hi van prendre part 125 participants / ANTONI GUTIÉRREZ
A la cursa infantil hi van prendre part 125 participants / ANTONI GUTIÉRREZ

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here