FOTO: Les Tortugues

Oscar Rodríguez i la garriguenca Sílvia Segura van ser els vencedors de la prova de 14 km, mentre que Carles Montllor i Marta Llamas van guanyar a la de 7 km. Una edició que va tornar a ser un èxit d’organització i va fer gaudir de valent els participants, que en van destacar el recorregut magnífic pels voltants de la població vallesana


FOTO: Aj. La Garriga

Ahir al matí va tenir lloc a La Garriga la 23a edició de la cursa de fons de Les Tortugues, organitzada pel club garriguenc amb la col·laboració de l’Ajuntament de la població. La prova va tornar a gaudir d’una alta participació amb més de 700 atletes que es van repartir entre la prova de 14 km i la de 7 km, que se celebra des del 2012 per donar cabuda a atletes menys experimentats. El recorregut, molt ben valorat pels participants, va tornar a ser el de les darreres edicions amb una primera part que va passar pel centre del poble per posteriorment recórrer els boscos, camins i corriols que l’envolten.

La garriguenca Sílvia Segura, corredora del club organitzador, va tornar a guanyar la prova per tercer any consecutiu creuant la línia de meta amb un temps d’1 hora, 1 minut i 11 segons. Segura va treure més d’un minut a la segona classificada, Esther Cruz, que va fer una marca d’1 hora, 2 minuts i 29 segons. Va completar el podi femení Clara Hernández aturant el cronòmetre en 1 hora, 5 minuts i 29 segons.

En categoria masculina, va haver-hi podi complet d’altetes de Running Les Franqueses. El vencedor va ser Oscar Rodríguez, com en l’edició del 2016, amb un temps de 51 minuts i 59 segons. En segona posició va entrar Jordi Escoriza, amb un temps de 52 minuts i 1 segon, i va completar el podi el corredor garriguenc Dani Cuartero aturant el cronòmetre en 53 minuts i 40 segons.

Pel que fa a la cursa de 7 km, el guanyador va ser Carles Montllor amb un temps de 22 minuts i 36 segons, mentre que en categoria femenina la vencedora va ser Marta Llamas aturant el cronòmetre en 30 minuts i 12 segons.

A les curses dels més petits la pluja va fer acte de presència / Aj. La Garriga

Com cada any, abans de les proves dels adults, el Club Atletisme Les Tortugues també va organitzar curses pels atletes més joves. Tot i la pluja que va caure quan es van celebrar les proves dels més petits, la participació va ser més alta que en anys anteriors. Una 23a edició de la cursa de fons de Les Tortugues que no hauria estat possibles sense la tasca dels més de 100 voluntaris que van vetllar perquè les curses es desenvolupessin a la perfecció.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here