El podi de la cursa de 10 km / JORDI CALLS

La prova de 10 km va tenir novetats pel que fa al recorregut, que els corredors van valorar molt positivament. Per altra banda, també va tenir lloc una caminada de Marxa Nórdica


Jordi Martos del Club Atlètic Canovelles va ser el guanyador de la prova de 10 km de la 31a cursa de Bellavista. El vallesà va completar el recorregut amb un temps de 35 minuts i 4 segons, traient més de 30 segons al segon classificat, Manel Cabanillas i prop d’un minut al tercer, Alberto Gutierrez. “Venia amb ganes de fer-ho el millor possible i m’ha sortit una gran cursa, ja havia participat altres anys i el canvi de recorregut m’ha agradat molt, en lloc d’anar i tornar pel mateix camí, hi ha més triatlera, hi ha una zona de bosc molt maca a Milpins i ha guanyat molt”, destacava Martos.

En categoria femenina la guanyadora va ser Eva Martos, també del Club Atlètic Canovelles, amb un temps de 42 minuts i 5 segons: “El sol ha picat una mica, el recorregut nou molt maco, he anat tirant i m’he anat sentit bé i al final de tot la Vanessa Sancho m’ha apretat els darrers 600 metres però he acabat guanyant”, va apuntar la guanyadora. En segon lloc va quedar Vanessa Sancho, 16 segons després que Martos, i va completar el podi Ana Bélen García amb un temps de 43 minuts i 29 segons.

Pel que fa a la cursa de 5 km, el guanyador va ser Pep Martínez de Running Les Franqueses amb un temps de 18 minuts i 14 segons, seguit d’Omar Palma que va entrar 11 segons després i de Toni Flores que va aturar el cronòmetre amb un temps de 19 minuts i 35 segons. “La veritat és que molt bones sensacions, és una cursa que està molt ben organitzada; la pujada ha estat dura i baixant ha estat més fàcil i estic molt content per la victòria”, remarcava Martínez. En categoria femenina la guanyadora va ser Clara Hernández que va completar la prova en 21 minuts i 48 segons. Hernández va treure més d’un minut a la segona, Alba Ojeda (22 minuts i 58 segons), i prop de 2 minuts a la tercera, Maria Atarés (24 minuts i 34 segons).

Enguany la cursa va tenir dues grans novetats. Per una banda, una prova de Marxa Nòrdica, que va tenir lloc abans de les sortides de les altres proves, i per l’altra, el canvi en el recorregut, i és que l’organització va canviar el circuit fent passar els corredors per terreny boscós i triatleres. Entre totes les proves, la 31a edició de la cursa de Bellavista va tenir més de 500 participants, amb un gran augment de presència femenina respecte anteriors edicions i amb una clara protagonista, la intensa calor.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here