El torneig tindrà lloc al pavelló de Corró d'Avall / LES FRANQUESES

La competició, organitzada per l’AEH Les Franqueses, tindrà lloc al pavelló de Corró d’Avall el proper dissabte de les 9 del matí a les 6 de la tarda


El proper dissabte 30 de setembre tindrà lloc al pavelló de Corró d’Avall de Les Franqueses del Vallès la IX edició del Torneig Joan Sanpera Memorial Joan Bufí. El torneig, de categories prebenjamí, benjamí i aleví, tant en categoria masculina com femenina, se celebrarà de 9 del matí a 6 de la tarda i tindrà la presència de 54 equips d’arreu de Catalunya, amb una ampla presència de clubs de la comarca.

“És un torneig que fem des de l’any 2009, fruit dels 50 anys de l’entitat, i té l’objectiu de recordar el fundador del club, Joan Bufí, i Joan Sanpera, mecenes del poble. A banda, també el realitzem per promocionar la base, un dels punts que ens marquem com a prioritaris a la nostre entitat”, destaca el president de l’AEH Les Franqueses, Rafael Rosario, a La Jornada del Vallès. Els darrers anys el torneig s’havia celebrat coincidint amb la Festa Major de Les Franqueses i havia tingut equips de totes les categories, però enguany coincidia amb l’inici de temporada de molts equips i el club ha decidit que se celebri amb format més reduït aquest proper cap de setmana.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here