La Granollers Cup ha tancat inscripcions demostrant que segueix sent el torneig d’handbol més gran del sud d’Europa. Tot i tenir una lleugera disminució en la presència d’equips, l’any passat hi van participar 381 i enguany 356, el balanç segueix sent molt positiu, tenint en compte els 293 equips del 2014 i els 347 del 2015.

Enguany arribaran a Granollers més de 5.000 jugadors i jugadores procedents de 19 països de 4 continents. Granollers acollirà equips de Noruega, Corea del Sud, Islàndia, França, Rússia, Canadà, Bèlgica, Egipte, Àustria, Bòsnia, Dinamarca o Suïssa, entre d’altres. Com a principals novetats internacionals, hi haurà equips d’Algèria, país que encara no havia participat en el torneig. A més, segueix la gran prèsencia de clubs estatals amb representants d’11 comunitats autònomes.

Com en les darreres edicions, el campionat tindrà equips, tant masculins com femenins, de totes les categories base: aleví, infantil, cadet, juvenil i júnior. Serà també enguany la categoria cadet la que gaudirà de més representats. En els 4 dies que durarà el torneig està previst que es juguin més de 1.100 partits.

En l’edició de l’any passat, tres equips vallesans van aixecar el torneig: el júnior masculí del KH7 BM Granollers, l’aleví femení de l’Associació Esportiva Handbol Les Franqueses i el juvenil femení del Felmar BM la Roca. Campions a banda, enguany la presència vallesana tornarà a ser molt destacada, com en les darreres edicions, igual que la participació d’equips estrangers que en els darrers anys ha pujat de forma exponencial.

LA DADA

La Granollers Cup està agermanada amb la Interamnia World Cup, que se celebra a Teramo (Itàlia). Ambdós tornejos comparteixen els valors de l’handbol i acullen a jugadors i jugadores de tots els països i continents.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here