Queda poc més d’una setmana per viure el tret de sortida de la vintena edició de la Granollers Cup. Una edició plena de novetats en la qual es manté l’alta participació d’anteriors cites: vindran més de 5.100 participants distribuïts en més de 320 equips, de 17 països diferents, que competiran a Granollers, a Les Franqueses del Vallès, a Canovelles i a Vilanova del Vallès. Els jugadors internacionals Nerea Pena i Rodrigo Corrales seran els padrins d’aquesta edició.

Entre el 27 de juny i l’1 de juliol, jugadors i jugadores de fins a 20 anys d’arreu del món competiran a Granollers, les Franqueses del Vallès, Canovelles i Vilanova del Vallès. Els joves, allotjats en escoles, càmpings i hotels, viuran aquests dies a la nostra comarca amb la il·lusió de competir en el torneig d’handbol base més important del sud d’Europa. Durant la seva estada aprendran i conviuran amb nois i noies de diferents països, i gaudiran d’un intercanvi cultural que alhora els enriquirà com a esportistes.

Després de batre rècords en diverses ocasions, la #GCup2018 manté les bones xifres d’anys anteriors amb més de 5.100 participants. Enguany es manté la participació internacional (106 equips) i catalana (185 equips) mentre que la nacional ha disminuït en 15 equips: en aquesta ocasió hi haurà 48 equips de la resta de comunitats autònomes. Mantenint la tònica de les altres edicions, la categoria on hi ha més inscrits és la Cadet, amb 123 equips femenins i masculins, seguida per la categoria Infantil, amb 80 equips participants.

La crònica de les finals del 2017

Tres equips vallesans es proclamen campions de la Granollers Cup

Anuncia't a la jornada del vallès

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here