A l'ermita de Sant Grau de Tossa de Mar, familiars i amics d'Enric Saurí van encendre desenes d'espelmes en el seu record

Prop de 90 motos van sortir de Motos Gaspar, negoci del qual Saurí n’era soci, per iniciar la marxa fins a l’ermita de Sant Grau de Tossa de Mar per recordar el jove vallesà. De tornada a Granollers, 150 persones van seguir amb l’homenatge amb un dinar al restaurant El Trull que va concloure amb un emotiu discurs de Natàlia Larena, la viuda de l’Enric


La concentració davant de Motos Gaspar per iniciar la marxa va reunir prop de 90 motos

Emocions a flor de pell. Són les que van sentir les més de 200 persones que van participar ahir a la sortida amb moto organitzada pels familiars de l’Enric Saurí per recordar-lo i “mantenir viu el seu esperit”. Fins a 87 motos es van reunir dissabte a les 9 del matí davant de Motos Gaspar, negoci del qual l’Enric n’era soci, per iniciar la marxa fins a l’ermita de Sant Grau de Tossa de Mar, un recorregut que Saurí va realitzar amb diversos clients de Motos Gaspar el passat mes de juny. Degut al gran nombre de motos, com ja estava previst, van anar sortint en grups de 20.

Centenars de persones es van aplegar a l’ermita de Sant Grau per recordar la figura de Saurí

Abans d’arribar a l’ermita, aproximadament a 1 km, les motos van anar parant per arribar juntes. Un cop allà, al voltant de les 11,30 hores, els familiars portaven rams de flors fets amb oliveres de casa de l’avi de l’Enric i hortènsies, les mateixes flors del casament de Saurí amb la seva dona, que va estar acompanyada en tot moment pel seu fill Max. Els presents van encendre espelmes i portaven un ramet d’olivera en record del jove pilot.

Els rams d’olivera en record del jove pilot vallesà

De tornada a Granollers, l’homenatge va continuar amb un dinar a ‘El Trull’ en el qual hi van assistir 150 persones. “Em vaig sentir molt recolzada per tothom, molt respectada i amb molta estima. La gent va ser molt propera, tothom vam tenir moments de somriures, va ser molt emotiu i molt proper, semblava que l’Enric fos allá. Em sento molt agraïda”, assegura Natàlia Larena, la viuda de l’Enric, a La Jornada del Vallès. Un cop acabat el dinar, que va durar fins a les 17 hores, Larena va fer un emotiu parlament, en el qual va agrair a tots els participants la seva presència, com també va dedicar unes paraules als familiars i en especial a la seva sogra, Lourdes Saperas.

Els familiars van penjar aquesta pancarta a l’entrada de l’ermita

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here