La prova disputada al municipi franquesí va donar el tret de sortida al calendari de Grans Clàssiques. La cursa enguany va tenir una àmplia presència de ciclistes estrangers


Diumenge al matí va tenir lloc a Les Franqueses del Vallès el Gran Premi Inauguració de ciclisme organitzat per la Unió Ciclista Les Franqueses. La prova, que va reunir 215 ciclistes, va donar el tret de sortida al calendari de Grans Clàssiques. Enguany, la gran novetat va ser la participació estrangera, amb equips holandesos, francesos i anglesos, a banda dels millors especialistes catalans i estatals, en les categories elit, sub 23 i màster 30. “Al ser el darrer cap de setmana de febrer hi ha molts equips estrangers fent la pretemporada aquí a prop i ho aprofiten per participar a la nostra prova”, va apuntar Toni Serra, president de la Unió Ciclista Les Franqueses.

La prova es va desenvolupar, com l’any passat, en un circuit circular amb sortida a la Rambla de les Franqueses (davant l’Institut Til·lers) i amb un recorregut total de 147Km, dividit en 3 voltes de 49Km entre les poblacions que rodegen Les Franqueses del Vallès. Un circuit tècnic i exigent que va fer gaudir de valent els corredors participants.

Adrià Moreno de l’ equip Raleigh, amb un temps de 3 hores 56 minuts i 40 segons va ser el guanyador en la categoria elit, assolint el mateix temps que el segon classificat, el francès Evrad Lorent. Va completar el podi d’elit l’holandès Piotor Havak que va entrar 8 segons més tard. En Categoria sub 23 el guanyador va ser Roger Adrià, seguit de Martí Marques i de l’holandès Christian Mervek. Per últim, en categoria màster 30 es va imposar Josep Oriola, seguit d’Albert Giol i Raúl Castelló.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here