FOTO: XAVIER CARRACEDO

Els dos jugadors vallesans formats al BM Granollers que van perdre la vida al mes de setembre, en un accident de trànsit, rebran un homenatge postum de la prova que posarà una placa amb els seus noms a l’arribada al Palau d’Esports de Granollers


Fins ara l’Associació Esportiva La Mitja realitzava un homenatge a l’any a persones relacionades amb la cursa i els hi dedicava un km. Ahir va ser el cas de José luis Rodríguez, que va rebre l’homenatge al km 13 però enguany la organització de la prova també posarà nom i farà un homenatge postum molt especial. Serà a Martí Batallé i Xavier Pocurull, els dos joves jugadors d’handbol que van perdre la vida el setembre en un accident de trànsit  a l’AP-7. El més probable és que sigui el proper 20 de gener, en el marc dels partits ‘Somriures que curen’, que organitzen el BMG, la Mútua de Granollers i la Federació Catalana d’Handbol, quan s’inauguri la placa a l’arribada de la Mitja al Palau d’Esports de Granollers amb els nomes dels dos jugadors formats al BM Granollers. Tanmateix, falta la confirmació oficial.

La Mitja ha volgut homenatjar els dos jugadors per la seva implicació amb la prova: “Tant el Xavier com el Martí van ser voluntaris i, a més a més, la família Pocurull sempre ha ajudat en l’organització”, ha apuntat Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme i membre de l’Associació Esportiva La Mitja, a La Jornada del Vallès.

Aquest serà el tercer homenatge que es fa als jugadors vallesans que van perdre la vida de forma tràgica el passat mes de setembre. El 23 de setembre 4.000 persones van omplir el Palau d’Esports per donar el darrer adèu als joves esportistes i dues setmanes després el pavelló de Ca La Tona de Canovelles també s’omplia per acomiadar-los.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here