Inici Futbol Marc Pluvins: “És un orgull i un privilegi formar part del primer...

Marc Pluvins: “És un orgull i un privilegi formar part del primer equip de l’EC Granollers”

1800
0

Marc Pluvins, de Parets del Vallès, inicia aquesta temporada el seu primer any d’amateur defensant els colors del primer equip de l’EC Granollers. El jove jugador, que juga de migcentre i la temporada passada va ser un dels destacats del juvenil A de l’entitat, pot presumir d’haver-se format en conjunts com la Damm, la Grama, el Barça i el Badalona, entre altres. La darrera categoria de formació la va completar primer al CF Mollet i al Mercantil, posteriorment al FC Cardedeu i la va acabar en la seva segona etapa a l’ECG la temporada passada


Emma Montané 

Ets l’únic jugador de la plantilla del Juvenil A de l’Esport Club que ha passat al primer equip. T’esperaves continuar al club amb el sènior?

La veritat és que com hi havia tants jugadors a la pretemporada i tant nivell, sabia que ho tindria complicat, però confiava que si m’esforçava al màxim i demostrava el meu joc m’acabaria quedant, i així ha sigut.

Què vas sentir quan et van comunicar que formaves part del primer equip?

Vaig sentir un gran orgull i felicitat, ja que fitxar per un club de Tercera  Divisió quan és el teu primer any d’amateur és molt difícil. Orgullós de mi mateix i agraït al club i a l’entrenador per l’oportunitat que m’han donat.

En un principi només et van dir que realitzaries pretemporada. Hi ha alguna diferència entre el Marc Pluvins d’ara i el que es va veure en els partits de pretemporada?

La principal diferència és que en els entrenaments i partits de pretemporada, com que no sabia si m’anava a quedar o no, estava pressionat i una mica nerviós. Un cop em van comunicar que comptaven amb mi ja vaig relaxar-me.

Què et va fer acceptar l’oferta de poder arribar a formar part del primer equip?

Primer de tot per la categoria, que és una molt bona categoria per ser primer any d’amateur i segon pels companys i l’ambient. A la majoria ja els coneixia de tot l’any passat perquè ja entrenava amb el primer equip i la veritat és que em sento molt còmode amb ells.

Com et definiries com a jugador?

Sóc un jugador molt tècnic, amb bon toc i u contra u.

Tenint un mercat de fitxatges tan ampli, el míster va decidir completar la plantilla amb tu. Què creus que li va agradar?

Doncs crec que el meu compromís i esforç en cada entrenament. També per altra banda, ofensivament puc aportar coses diferents a l’equip. Crec que és un aspecte que van tenir en compte per fer-me quedar al primer equip.

Com veus l’equip per afrontar la temporada?

Veig l’equip molt bé, crec que ens hem reforçat molt bé i podem lluitar per fer una molt bona temporada.

Si haguessis de dir un company en el qual et fixes, quin diries?

És impossible dir-te un jugador concret, ja que de tots n’aprenc alguna cosa i més en aquest equip que hi ha molt de talent i qualitat. La veritat no puc triar-ne cap. Cada jugador t’aporta coses diferents.

Quin és el teu objectiu aquesta temporada?

Millorar com a jugador tant defensivament com ofensivament i acabar l’any sent millor  jugador que la temporada passada. Per altra banda, també em marco com a objectiu jugar els màxims minuts possibles.

Conscient que probablement de moment partiràs de la banqueta, com gestiones el fet de no tenir minuts com a titular?

Amb paciència, ajudant al màxim a l’equip. Intento millorar i demostrar al cos tècnic que puc disputar minuts, davant de qualsevol rival.

Un dels objectius del nou projecte esportiu es troba en potenciar la formació de jugadors perquè arribin a ser com tu, és a dir, arribin a formar part del primer equip. Qualsevol equip perd prestigi si no hi ha cap jugador format a la pedrera al primer equip?

Sí que en perd, ja que perquè un club progressi necessita que hi hagi una continuïtat pels jugadors i no hi ha res millor que donar continuïtat als jugadors formats en categories inferiors. Dones una imatge de professionalitat i confiança.

Què els hi diries ara als jugadors que estan vivint el seu últim any com a juvenils?

Que escullin un club en el qual es confiï en el futbol base i tingui una bona proposta de futur en àmbit esportiu.

El nivell d’exigència a un equip de Tercera Divisió és molt alt en comparació a la categoria juvenil. T’ha costat adaptar-te?

Si que es veritat que el nivell d’exigència i d’intensitat és molt diferent però en el meu cas com vaig estar tot l’any passat entrenant cada setmana amb el primer equip no ha estat tan difícil l’adaptació. Potser, si disputo més d’un partit,  ho notaré més, però de moment t’haig de dir que no.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here