FOTO: Mané Espinosa

Fuentes, que és entrenador del CF Vilanova i porter de l’AE Badalonès de futbol sala adaptat, va rebre el premi d’esperit esportiu a la Festa de l’Esport Català, celebrada dimecres passat al Caixa Forum de Barcelona


El vallesà Marc Fuentes, de 20 anys, va rebre dimecres passat, al Caixa Forum de Barcelona, el premi d’esperit esportiu de l’Esport Català en uns guardons organitzats per la Unió de Federacions Esportives Catalanes. Fuentes, natural de Montornès, té una paràlisi cerebral del 75% però no li impedeix ser entrenador del CF Vilanova i porter de l’AE Badalonès de futbol sala adaptat, a banda de realitzar altres activitats esportives com esquí o submarinisme.

Tot i la seva discapacitat, en Marc té el nivell 2 d’entrenador de futbol cursat a l’IES CAR de Sant Cugat, que l’habilita per entrenar fins a la categoria de Primera Catalana. Al club de Vilanova del Vallès entrena un equip de benjamins i a més ha impulsat un equip inclusiu compost per jugadors amb paràlisi cerebral del qual també n’és entrenador i segueix buscant jugadors per fer créixer l’equip. No és el primer cop que rep un guardó, i és que el 2018 ja va ser premiat per la Federació Catalana de Futbol.

HEMEROTECA

El CF Vilanova del Vallès busca jugadors per formar un equip de futbol de persones amb paràlisi cerebral

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here