El tècnic del CF Caldes, que és líder del grup 9 de Tercera Catalana juntament amb el CF Vilanova, analitza la darrera victòria del seu equip al camp del CF Santa Eulàlia


Toni Canyameras

El CF Caldes va a tota màquina. En les vuit jornades que porta Tercera Catalana tan sols s’ha encallat contra el Vilanova a casa (1-2). Tota la resta, victòries. L’última, al camp del Santa Eulàlia (1-2). Un matx on els blaugranes van haver de patir molt. Per això el triomf s’assaboreix més. “Cada partit fora de casa és molt important i es pateix. Ho vam veure al camp del Lourdes i també al del Santa Eulàlia. Però hem de saber passar-ho malament, en aquests camps és on es guanyen les lligues’’, assegura l’entrenador blaugrana, Marc Fortuny.

Fortuny sap que, com a un dels candidats a l’ascens a Segona Catalana que és, els rivals estudien el joc del Caldes com van fer els verd-i-blancs: “Ens tenien molt ben estudiats, sabien com juguem i ho van treballar molt bé, mèrit del seu entrenador (Raúl Rosua). Ens van tapar molt bé amb els marcatges individuals als nostres migcampistes i la pressió dels seus davanters als nostres centrals, el que ens obligava a jugar en llarg’’, analitza el tècnic de Caldes de Montbui.

Cada partit és un repte tàctic per Fortuny, que ha de buscar solucions per contrarestar els plantejaments utilitzats pels rivals per frenar el seu equip. En aquest cas va optar pel següent: “Vam intentar sortir pels laterals amb pilotes bombejades. Amb aquest canvi de rol quan Edgar tirava amunt, Camí es movia i Aarón baixava a rebre, buscàvem el desplaçament cap a Camí i jugar amb el lateral. Sabíem que potser així se’ls acabava la gasolina i no pressionarien tan a dalt’’, explica el preparador vallesà.

Per l’entrenador de Caldes de Montbui va ser decisiva la interrupció del partit de cinc minuts passada la mitja hora pels suposats insults a l’àrbitre des de la graderia: “L’aturada del joc els va tallar el ritme a ells i ens va beneficiar’’, destaca Marc Fortuny, qui també ressalta i elogia l’actitud del Santa Eulàlia a la segona part tot i veure’s 0-2 en contra. Una actitud que va fer patir el Caldes fins el final: “El segon temps el resumeixo en dos aspectes: fins el nostre segon gol nosaltres teníem el domini i després a partit d’aquest segon gol ells es van ficar al partit amb un golàs de falta. Això els va fer apretar i, tot i tenir un home menys, van seguir amb dos puntes deixant defensa de tres per pressionar-nos a dalt i tancar-nos al darrere’’, finalitza Fortuny.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here