El repte es manté en el mateix format i recorregut i s’adaptarà a les normes sanitàries vigents del moment


El repte esportiu solidari contra el càncer OnCodines Trail ha estat reprogramat pel  21 de novembre de 2020 després de la suspensió per la Covid-19 a 10 dies de l’estrena del repte, previst per al 21 de març de 2020.

L’equip organitzador, després de setmanes complicades de confinament i havent parlat amb alcaldes, regidors i tècnics dels 11 municipis implicats en la organització del repte ha decidit reprogramar la primera edició de l’OnCodines Trail per a la tardor. Des de l’organització s’han valorat diversos factors abans d’escollir la nova data. D’una banda, es considera que és una data prudent pel que fa als nivells de desconfinament ja que permet poder adaptar amb temps tots els aspectes organitzatius per implementar els canvis, protocols i mesures sanitàries que requereixi el moment i que les autoritats exigeixen en una prova d’aquest tipus. A més, reprogramar la prova a sis mesos vista, permet als equips tenir marge per tornar a entrenar uns mesos i agafar el to i el nivell per completar els 70 km corrent o els 55 km caminant. És voluntat de l’equip organitzador tornar a repetir els entrenaments conjunts amb les mesures de seguretat oportunes, quan les directrius sanitàries ho permetin.

Per a l’organització també és important poder completar el repte durant el 2020 i permetre així que Oncovallès pugui disposar dels diners del donatiu en la seva totalitat, precisament en aquest moment complicat per tots i també per aquesta Fundació, que ha vist molt minvada la seva activitat tradicional de carrer i les seves fonts d’ingressos.

Amb tot, tant l’organització com els 11 ajuntaments implicats han reservat també la data del 20 de març de 2021 per si les condicions sanitàries impedissin la celebració del repte el proper mes de novembre.

Un repte amb 112 equips i 655 inscrits

El repte compta amb 112 equips inscrits, fet que suposa 655 participants. Si la nova data genera problemes d’incompatibilitat a alguns membres de l’equip, es poden fer canvis sense problemes, comptant amb l’organització.

Fins al moment del seu ajornament, l’OnCodines havia registrat gairebé 80.000 euros en donatius i comptava amb 350 voluntaris.

Les inscripcions a la prova es van ampliar fins a un sostre de 120 equips, per tant, fins al novembre es poden inscriure els 8 equips que falten per arribar a aquesta xifra.

Per més informació podeu contactar a:

comunicacio@oncodinestrail.cat

www.oncodinestrail.cat

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here