Els membres de l'equip granollerí / FOTO: BM Granollers

L’entitat bancària finançarà el nou equip Obra Social “La Caixa” – BM Granollers de la categoria Special


L’Obra Social La Caixa i el Club BM Granollers formalitzaran demà, al descans del partit entre el Fraikin BM Granollers i el Liberbank Cuenca, l’acord de col·laboració per al finançament del nou equip equip Obra Social “La Caixa” – BM Granollers de la categoria Special. Hi intervindran Oscar Díaz, director de l’àrea de negoci de Caixabank i Josep Pujadas, president del Club BM Granollers.

L’acord inclou bona part del finançament de la iniciativa social, impulsada per a fomentar l’esport entre les persones amb discapacitat mental i/o malaltia mental en un àmbit inclusiu i ordinari com és el de l’handbol, a través d’entrenaments al Palau d’Esports i la competició a la lliga De Mano en Mano.

Amb la creació de l’equip, el club granollerí s’incorpora en aquesta lliga impulsada per l’Associació De Mano en Mano en la qual també hi competeixen l’Apadis AEH Les Franqueses, l’Handbol Canovelles i l’Handbol Cardedeu. La gran majoria dels jugadors i jugadores que integren l’equip Special del BMG, entrenat per Andrea de la Torre, formen part del Club Social Portalet.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here