Aquest diumenge, una festa lúdico esportiva inaugurarà els 4.575 m2 remodelats


Han estat 5 mesos d’obres i uns 345.000 euros d’inversió per adequar i modernitzar els terrenys i els equipaments de la zona esportiva de Llerona. Són més de 4.500 m2 adjacents a la parròquia de Santa Maria i llogats a l’Ajuntament gràcies a un acord amb els propietaris, el Bisbat de Terrassa.

Aquest diumenge, des de bon matí, s’oficialitzarà l’obertura de la nova zona esportiva amb les autoritats, les entitats esportives i els veïns. A partir de les 10.30 h hi haurà inflables i jocs gegants i partits de pàdel, de petanca i d’altres modalitats esportives. A les 12 h es realitzarà la cerimònia d’inauguració i la benedicció de l’espai amb la presència de les autoritats. En acabar hi haurà un aperitiu pels assistents.

La remodelació afecta els equipaments esportius i espais ja existents entre el camp de futbol i el camí de Marata a Llerona. Les feines realitzades han estat:

. L’arranjament dels accessos i dels camins interiors.

. La transformació d’una de les pistes de tennis en una pista de pàdel.

. L’arranjament de les pistes de petanca, la pista polivalent i la zona infantil.

. La instal·lació de nous parterres i el canvi de l’enllumenat.

Aquesta ha estat la primera fase de la renovació de la zona esportiva de Llerona. Ara, en una segona fase, es treballarà en el Centre Cultural, una obra que ja està licitada. Tindrà un cost aproximat de 400.000 euros i suposarà la remodelació integral de l’actual teatre, transformant-lo en una sala polivalent, i els possibles usos de la primera planta del casal, actualment sense servei. 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here