L’AEE Manuel Blancafort guanya la lliga i puja a Primera Catalana

0
654

L’equip dirigit per Dani Prieto, que ha debutat enguany a la Lliga de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, ha completat una temporada extraordinària guanyant la lliga tres jornades abans del final, sumant 21 victòries i anotant 161 gols en 23 partits 


Tot just farà un any, guanyaven la Copa Catalana i enguany tornen a estar de celebració. És l’equip de futbol sala femení de l’Associació Esportiva IES Manuel Blancafort de La Garriga que, després de completar una temporada per emmarcar, ha assolit l’ascens a Primera Catalana. “Crec que l’any passat ja teníem un gran equip que juga molt bé a futbol sala en totes les seves posicions i aquest any encara hem estat més equip, hem sabut competir, partit a partit i hem sigut més constants pensant que tots els equips eren més o menys complicats”, relata Dani Prieto, entrenador de l’equip. El cert és que el conjunt garriguenc ha estat molt superior als seus rivals, sumant 21 victòries, 1 empat i 1 sola derrota en 23 partits.

Va ser el passat 28 d’abril quan el conjunt de La Garriga va consumar el títol de Lliga i l’ascens matemàtic golejant per 11-1 al Pineda. Una fita, assolida a 3 jornades d’acabar la competició: “Crec que tenim un equip completíssim, amb jugadores bones en totes les posicions, totes saben quin és el seu rol i totes saben a què volem jugar i de quina manera; crec que hem aconseguit un gran equip, fins i tot amb la relació entre elles que crec que és també important”, destaca Prieto.

L’equip que ha guanyat la lliga aquesta temporada és el mateix bloc de jugadores que va assolir l’any passat la Copa Catalana, un bloc molt compacte al qual aquest exercici s’hi han afegit tres jugadores més: “Ens vam reforçar amb tres incorporacions noves, la Maria, portera, que ja havia jugat amb nosaltres en categories escolars; la Marina que jugava a Teià, una jugadora molt física i l’Aina, jugadora molt hàbil que amb només 14 anys ha demostrat una gran capacitat per assimilar el joc i no arronsar-se gens per jugar contra noies més grans”, apunta el tècnic garriguenc.

L’aspecte golejador ha estat un dels destacats de l’equip que ha anotat 161 gols en les 23 jornades disputades fins al moment. De fet, de les 4 màximes golejadores de la competició, 3 són de l’AEE Manuel Blancafort, les dues primeres, Andrea Cabestany (31 gols en 19 partits) i Clara Gustà (30 gols en 14 partits) i la quarta, Mar Pujals (28 gols en 20 partits).

Més enllà, però, d’aspectes esportius, tal com indica Dani Prieto, hi ha una recepta de l’èxit d’aquest conjunt de jugadores: “Crec que amb els anys que portem i ens coneixem amb les jugadores i les seves famílies som això, una família; un equip que comença per les jugadores, segueix pels entrenadors, coordinador, famílies, l’AEE Manuel Blancafort i espònsors, crec que tots remem per aconseguir coses i sense tot això els èxits no serien possibles”, posa en relleu Prieto

Abans de tancar la temporada i començar a pensar en la propera, que competiran a Primera Catalana, l’AEE Manuel Blancafort encara ha de disputar tres partits més: demà a la pista del FS Ciutat de Mataró, la propera setmana a la pista del Llinars i posaran punt i final a una campanya per emmarcar el 25 de maig al pavelló Municipal de Can Violí.

Consulta AQUÍ la classificació


HEMEROTECA

L’AE Manuel Blancafort guanya la Copa Catalana femenina de futbol sala per primera vegada

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here