Els d’Eduard Candami han vençut per 2-5 a la pista del Trissino italià amb un ‘hat-trick’ de Xavier Rovira i dues dianes de Roger Acsensi i han certificat la classificació per a la final a 4 de la competició europea. Una fita històrica per l’equip calderí que fa només quatre temporades competia a Lliga Catalana


L’Hoquei Caldes ha escrit aquesta nit a Trissino, a la província italiana de Vicenza, el capítol més gloriós de la seva història. El conjunt calderí ha vençut per un contundent 2-5 a la pista del Hockey Trissino i ha certificat el passi a la ‘final four’ de la Copa CERS. Els d’Eduard Candami gaudien d’un avantatge d’un gol després de vèncer a La Torre Roja en el partit d’anada per 4-3, però en el partit d’avui en cap moment ha perillat la classificació, i és que han estat molt superiors a la pista del conjunt transalpí.

Una classificació històrica pel conjunt vallesà que ha arribat a classificar-se per la ‘final four’ en la seva primera participació europea de tota la seva història i havent guanyat els 6 partits disputats fins al moment. A la primera ronda va eliminar el Coutras francès guanyant 0-1 a França i 6-1 a la Torre Roja; a setzens va eliminar el RHC Wimmis suís vencent 5-1 a la Torre Roja i 4-7 a domicili i en aquesta darrera eliminatòria ha guanyat els dos partits davant el Trissino.

El Caldes s’enfrontarà al CGC Viareggio, que ha eliminat el CP Igualada a quarts, i l’altre semifinal serà entre el Barcelos, que ha eliminat el CP Vilafranca també a quarts, i el Sarzana italià. La fita històrica del Caldes encara té més mèrit si és té en compte que 4 temporades enrere l’equip competia a Lliga Catalana. Dos ascensos consecutius, de catalana a nacional, i de nacional a OK Lliga van fer créixer un club que està vivint els millors anys de la seva història.

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here