Les de Txiqui Carmona, que han patit baixes destacades però s’han reforçat notablement, comencen el seu pas a l’OK Lliga rebent el Voltregà, segon la passada temporada 


El pavelló de Bigues i Riells serà l’escenari aquest dissabte a les 21 hores del debut de l’Hoquei Bigues a l’Ok Lliga aquesta temporada, la primera que el conjunt vallesà també competirà a Europa. Les de Txiqui Carmona que no inicien la competició europea fins l’11 de novembre, debuten a la competició domèstica contra un dels equips més potents del campionat, el Voltregà, segon la passada campanya i un dels aspirants a aixecar el títol.

L’equip conserva dues de les seves peces claus la passada campanya, la portera Cristina Klein i Marta Borràs, màxima golejadora i assistent de l’equip. Tanmateix, ha perdut tres jugadores importants els darrers exercicis: Gemma Cristòfol, Judith Milla i Laura Carrillo. Per contrarestar les baixes, Txiqui Carmona ha reforçat l’equip amb dos nous fitxatges: la internacional xilena Pancha Puertas, amb àmplia experiència a l’OK Lliga, i Núria Canals que torna al Bigues després d’haver jugat les darreres temporades amb el Caldes.

Abans de debutar en competició europea, l’Hoquei Bigues s’enfrontarà al Liceo a domicili, a la segona jornada (21 d’octubre), al CP Las Rozas de Madrid (28 d’octubre) i al CP Alcorcón (29 d’octubre), també a domicili, i rebrà el Vilanova a casa (4 de novembre), en la 4a jornada de lliga.

Créixer com a equip serà la principal fita del conjunt vallesà que tindrà el repte de competir a la lliga i a la Copa d’Europa, una fita assolida fruit del bon treball de planter realitzat des de fa moltes campanyes. Així, l’11 de novembre davant l’US Coutras de França, l’Hoquei Bigues té una cita amb la història, en el que serà el debut de l’equip, per primera vegada, en competició europea.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here