Les de Txiqui Carmona debutaran en competició europea per primera vegada a la seva història a la pista del Coutras, vigent campió de la lliga francesa


FOTO: MIQUEL CAMP

El pavelló La Salle Milou Decortioux de Coutras serà l’escenari aquest dissabte a les 6 de la tarda del debut de l’Hoquei Bigues a la Copa d’Europa per primera vegada en els seus 26 anys d’història. Les vallesanes s’enfrontaran a l’US Coutras, vigent campió de la lliga francesa, que compta amb diverses jugadores internacionals, en el partit d’anada dels vuitens de final de la competició.

Per afrontar el partit, Txiqui Carmona disposa de la totalitat de la plantilla. Les de Bigues i Riells vénen d’empatar a 2 en partit d’OK Lliga davant el Vilanova en un matx en què van donar molt bones sensacions. De fet, l’equip afronta el partit en un estat de forma molt òptim i amb la il·lusió de competir al màxim. En terreny francès, les vallesanes no estaran soles, i és que les acompanyarà un grup de 30 persones.

L’US Coutras és un equip experimentat amb molt potencial, que compta amb diverses internacionals franceses, portugueses i una portera nord-americana. És un equip de molta qualitat però compta amb el ‘handicap’ de jugar en una lliga com la francesa, en la qual només hi ha 3 equips capdavanters. Un fet que juga a favor de les de Txiqui Carmona que competeixen en una lliga estatal molt més competitiva i buscaran mantenir la intensitat els 50 minuts de joc.

Un debut complicat però molt il·lusionant per l’equip vallesà que buscarà un bon resultat en terreny contrari per encarrilar la classificació en el partit de tornada, que tindrà lloc el 2 de desembre al pavelló de Bigues i Riells. Poder competir a Europa és una fita històrica per l’Hoquei Bigues, que gaudeix del fruit del bon treball de planter realitzat des de fa moltes campanyes.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here