En el seu primer viatge a l’estranger, l’equip vallesà va disputar el passat dissabte un partit amistós contra el Thames Handbol Club


L’Handbol Escola Pia de Granollers va viatjar divendres al vespre cap a la capital anglesa, on tenia per davant dos dies d’estada amb motiu de la disputa d’un enfrontament amistós contra el Thames HC. Després del primer contacte amb la Federació Anglesa, diferents equips es van mostrar interessats en la idea, però alguns eren del nord d’Anglaterra i no es podien desplaçar aquell cap de setmana. Finalment, va ser el Thames HC, que disputa els seus partits com a local a Londres, el rival del conjunt granollerí.

Després de visitar els llocs més emblemàtics de la ciutat anglesa, i fer el clàssic passeig prepartit a Hyde Park, l’amistós es va disputar a les 16h del dissabte a St. Mary’s University (Twickenham, London). Així, l’equip vallesà es va enfrontar a un conjunt format per jugadors europeus de diferents nacionalitats: Algèria, Polònia i Sèrbia.

Aquest equip la temporada anterior va ascendir a la Premier Handball League, categoria més alta de l’handbol al país, que consta de 8 equips de tot el territori. Lamentablement, van haver de renunciar a la plaça: “Nosaltres compaginem la nostra família i la feina a la City, i juguem a handbol per passar-nos-ho bé. Anar a jugar a Liverpool, Cambridge o Nottingham eren despeses que com equip no podíem assumir”, explicaven els anglesos.

Des de l’equip granollerí asseguren que des del primer moment va haver-hi sintonia amb l’altre equip, fet pel qual els hi van proposar anar a sopar: “No enteníem aquest viatge amb un partit sense el tercer temps. Vam agrair molt l’oferiment. Va ser molt divertit poder compartir anècdotes i vivències amb ells”, asseguraven els vallesans.

El partit va acabar amb el resultat de 25-26, favorable al conjunt granollerí, que destaca la consistència del conjunt anglès. “Va ser un partit estrany, competir en un amistós no era el més important, però volíem guanyar. Al final la victòria és un detall, el més important és que vam jugar tots i ens ho vam passar molt bé”.

Els dos equips després de sopar, es van emplaçar en un futur partit de tornada a terres catalanes, on de ben segur que l’Escola Pia Handbol rebrà el conjunt anglès amb els braços oberts i el tercer temps preparat.

El tercer temps, una iniciativa de l’Handbol Escola Pia de Granollers

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here