Sota el lema, “juntes des de la base” l’Esport Club Granollers realitza l’aposta definitiva pel futbol femení començant per la formació. L’entitat vol abarcar totes les categories que comprenen el futbol 7 com són: escoleta, pre benjamí, benjamí i aleví


L’Esport Club Granollers segueix treballant en la planificació en tots els àmbits per la tem-porada 2019/2020, una campanya que tindrà en essència els mateixos valors i objectius que el passat curs, quan es va fer efectiva la gestió per part de l’empresa Nama Sports.

El projecte de Nama Sports es focalitza especialment en fer créixer el gruix de jugadors/es del futbol base formats al club per tornar a recuperar l’essència de club referent a la co-marca del Vallès Oriental. En aquest sentit, la direcció esportiva aposta també per iniciar el que és un projecte il·lusionant com és el futbol base femení.

El club vol formar des de la base a jugadores per a poc a poc anar creixent i poder com-ptar a llarg termini amb equips femenins en totes les categories. Per donar el tret de sorti-da d’aquesta nova iniciativa, s’obriran les inscripcions a partir del proper 10 de juny per totes aquelles nenes que vulguin aprendre aquest esport. L’entitat vol abarcar totes les categories que comprenen el futbol 7 com són: escoleta, pre benjamí, benjamí i aleví.  Sota el lema, “juntes des de la base” l’Esport Club Granollers realitza l’aposta definitiva pel futbol femení començant per la formació.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here