La classe d'Esquena Sana, amb el tècnic del centre i triatleta, Quim Iturralde, és la que ha tingut més visutalitzacions

El gimnàs granollerí, el centre privat amb més socis de la comarca, s’ha reinventat fruit del Coronavirus oferint classes en directe via instagram i penjant vídeos amb els seus tècnics tant a Instagram, com a facebook i, sobretot, a Youtube


Referent a la comarca del Vallès Oriental amb els seus més de 7.000 metres quadrats d’instal·lacions, maquinària de darrera generació, quatre plantes i els tècnics més professionals, l’Espai Wellness ha sabut treure profit a aquests prop de 2 mesos de confinament. Com? Seguint acostant l’essència dels seus tècnics, la seva calidesa i la seva manera de fer als seus més de 2.000 socis amb vídeos de totes les modalitats esportives penjats a la xarxa, classes en directe i també classes privades per l’aplicació Zoom per part d’alguns dels seus entrenadors.

Si, tal com va informar LJDV, en la primera setmana de confinament l’Espai ja va tenir més de 25.000 visutalitzacions entre les tres principals xarxes socials, Facebook, Youtube i Instagram, al llarg d’aquests prop de 2 mesos de quarantena ha penjat més de 80 vídeos i ha acumulat més de 60.000 visualitzacions sent, amb diferència, el centre esportiu de la comarca amb més visualitzacions a la xarxa.

Després que el govern estatal anunciés aquesta mateixa setmana les mesures de desescalada un cop veient que les dades del Coronavirus van a la baixa, des del centre granollerí no es volen atrevir a anunciar data d’obertura, prioritzant en tot cas la màxima seguretat pels seus socis i treballadors. El que sí que obrirà aquest proper dilluns és Moments, el Centre d’estètica i perruqueria situat dins del centre.

Segueix els vídeos de l’Espai Wellness AQUÍ

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here