El centre esportiu de referència del Vallès Oriental compleix una dècada de vida i ho celebra, del 15 al 22 de setembre, amb un munt d’activitats en les quals els participants rebran una samarreta commemorativa de l’anivesari


L’11 de setembre va fer una dècada que l’Espai Wellness va obrir les seves portes amb la màxima il·lusió i amb l’objectiu d’oferir un servei únic, en unes instal·lacions de primer nivell amb el benestar, la qualitat i la salut com a eixos principals. 10 anys en els quals el centre esportiu ha crescut en tots els àmbits, mantenint intacte la seva essència i compartint camins i fites de la mà de centenars de socis que han confiat amb els seus serveis i la seva professionalitat.

Així, per tal de celebrar els 10 anys i premiar la fidelitat dels seus abonats, del 15 al 22 de setembre, l’Espai ha programat un munt d’activitats. Des d’activitats purament esportives, com un torneig de pàdel, que ja s’ha celebrat aquest passat cap de setmana, o nombroses masterclass de totes les modalitats esportives, fins a actuacions a la terrassa, tant pels més petits, amb un espectacle infantil, com pels més grans, amb l’actuació de l’humorista ‘Carlitos’ i un concert de ‘Los 80 Principales’.

Les millors instal·lacions i el millor equip humà

Seguint amb la seva filosofia d’innovació i qualitat, el passat mes de juliol l’Espai va ampliar la sala de fitness, que amb un total de 700 metres quadrats, i equipada amb màquinària d’última generació, és la més gran del Vallès Oriental. A banda, el centre disposa d’una piscina interior, un magnífic spa i una terrassa exclusiva amb piscina, 5 pistes de pàdel i servei de bar.

L’Espai regala aquesta exclusiva motxila a tots els abonats que porten més d’un any al Centre

A més a més, els seus abonats compten amb més de 250 activitats dirigides a la setmana i disposen d’una gran flexibilitat per gaudir de les instal·lacions obertes de dilluns a divendres de 6 a 23h i el cap de setmana de 8h a 22h. Així mateix, un dels trets distintius de l’Espai és el seu equip humà, qualificat i amb un tracte proper, professional i absolutament personalitzat.

Consulta la programació d’activitats per l’aniversari clicant aquí

La setmana del 24 al 29 de setembre, l’Espai realitzarà una setmana de portes obertes en la qual aquell qui ho vulgui podrà provar les instal·lacions. Per més informació: 93-861-87-04.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here