Les seccions del CN Granollers reprendran demà l’activitat esportiva

0
246

Tot i que per responsabilitat i seguretat, el col·lectiu d’esportistes més vulnerables -els nascuts al 2011 i posteriors-, no iniciaran l’activitat fins a Fase 3, la resta d’esportistes de les seccions de natació, waterpolo, natació artística i gimnàstica artística retornaran a les rutines d’entrenament, compartint espais amb els socis i sòcies del Club que van poder reincoporar-se a l’entitat el passat dimecres 3 de juny en Fase 1


Els esportistes federats del Club Natació Granollers reprendran l’activitat esportiva demà dilluns 8 de juny, tal i com es permetrà amb l’entrada en vigor de la Fase 2. I es farà de manera esglaonada i prèviament programant les sessions amb entrenaments bàsics de caràcter individual sense contacte físic i en grups reduïts, respectant l’aforament limitat al 30% de la capacitat d’ús de la instal·lació. Protocols i mesures que venen marcades per les autoritats sanitàries, per tal comptar amb les màximes garanties de seguretat i higiene davant la pandèmia.

Tot i que per responsabilitat i seguretat, el col·lectiu d’esportistes més vulnerables -els nascuts al 2011 i posteriors-, no iniciaran l’activitat fins a Fase 3, la resta d’esportistes de les seccions de natació, waterpolo, natació artística i gimnàstica artística retornaran a les rutines d’entrenament, compartint espais amb els socis i sòcies del Club que van poder reincoporar-se a l’entitat el passat dimecres 3 de juny en Fase 1. Tanmateix, l’equip no federat CNG Running Team també iniciarà els seus entrenaments amb les condicions permeses.

“És una gran noticia saber que el proper dilluns dia 8 entrarem en Fase 2 de desescalada.  Aquest fet, entre d’altres coses, ens permetrà poder reprendre els entrenaments de les seccions del club amb tots els nostres esportistes, tot seguint els protocols de seguretat dictaminats per les administracions públiques. Molt més que aquest fet, però, significa que poc a poc ens anem acostant a la nova realitat que ens acompanyarà els propers mesos. L’esport com element essencial de tota societat desenvolupada, ha de ser una peça clau en aquesta nova normalitat, i el fet de començar a reprendre els entrenaments ens ha de portar els ànims suficients després d’aquesta travessa que hem fet al llarg dies”, valora el president del Club, Eduard Escandell.

I en aquest mateix sentit, la Fase 2 també permetrà al Club oferir més espais i serveis, tot i que encara amb les mateixes restriccions d’ús en que és imprescindible la cita prèvia, l’activitat física sense contacte i per torns, i aforament limitat. Donat que es poden obrir les instal·lacions esportives cobertes, el Club ha habilitat de la sala de fitness per a poder fer entrenament cardiovascular i de força, prioritzant l’activitat a l’aire lliure per aquelles rutines que sigui possible.

Aquests nous espais i serveis, s’afegeixen als ja oberts en Fase 1 de piscines cobertes i descobertes; activitat esportiva individual, sense contacte i en grups reduïts; servei d’entrenador personal i fisioteràpia; pista de pàdel. I a partir de dilluns 8 de juny, s’anirà ampliant l’oferta a mida que el desescalada avança i així ho permeti.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here