Dissabte a Canovelles i diumenge a La Garriga se celebraran les clàssiques curses de final d’any que són una autèntica tradició a les dues poblacions vallesanes


Tancar l’any gaudint de l’esport en una prova allunyada de la competició. Aquest serà el gran objectiu de les dues curses de Sant Silvestre més rellevants de la comarca, la de Canovelles, i la de La Garriga, ambdues amb una previsió global de més de 1.000 corredors, que es disputaran aquest cap de setmana.

Dissabte a les 11 del matí tindrà lloc la de Canovelles, amb sortida i arribada al pavelló de Tagamanent de la localitat. La gran novetat d’enguany, a banda del dia -es fa dissabte ja que el mateix dia 31 hi ha el mercat setmanal- és el canvi de distància, i és que passa de 5 a 10 km. El recorregut, que combinarà asfalt amb terra, passarà per l’esglèsia, Can Duran, 1km pel polígon industrial, l’escola Jacint Verdaguer i tindrà la seva arribada al pavelló.

Els organitzadors, l’Associació Cultural Sant Silvestre de Canovelles, compten amb 450 inscrits, tot i que esperen a arribar als prop de 600. Entre ells, hi ha assegurada la presència de dos periodistes de TV3 molt aficionats a les curses, Arcadi Alibés i Xavier Bonastre. Els cinc primers classificats rebran obsequis com una ampolla de Cava i material esportiu.

VIII Sant Silvestre de La Garriga

La Sant Silvestre garriguenca donarà el tret de sortida el diumenge a les 17,30 hores de la Plaça de l’Esglèsia de la localitat. La prova que tornarà a ser d’uns 7 km de distància pels voltants de La Garriga, també repetirà esperit solidari: la meitat de les inscripcions (5€), es destinaran, com l’any passat, al banc dels aliments del municipi i l’altra meitat a l’entitat Punts d’Il·lusió, que realitza punts de llibre per obtenir fons per ajudar l’Aina, una nena del poble que pateix leucèmia.

Com és habitual, tots els corredors portaran el mateix dorsal, el 2018, i gaudiran d’un habituallament a la meitat del recorregut amb torrons i fruita. El club organitzador, el Club Atlètic Les Tortugues, espera la participació d’uns 400 corredors amb la il·lusió de superar els 466 de l’any passat que van significar el rècord de la cursa.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here