Les novetats al Felmar BM la Roca 2016-2017

0
2884

El conjunt roquerol disputarà la quarta temporada consecutiva a Plata amb Dani Lara al capdavant de l’equip i amb la incorporació de quatre fitxatges i de tres jugadores que pugen del juvenil


A falta de més de dos mesos per començar la temporada 2016-2017, el Felmar BM La Roca ja està configurat. Dani Lara, que va agafar l’equip al tram final de fa dues temporades, seguirà al capdavant d’un conjunt que ha patit baixes destacades, però que també ha incorporat 4 jugadores de qualitat: les porteres Clàudia Fonseca (procedent de l’AE Handbol Les Franqueses) i Carlota Teixidó (procedent del Castelldefels), l’extrem dret Anna Redondo i la primera línia Queralt Aulestia, ambdues procedents de l’OAR Gràcia.

L’equip roquerol conservarà el bloc de les darreres temporades i, a banda dels fitxatges, segueix apostant pel planter i puja al primer equip tres jugadores del juvenil: Agnès Ribas, Paula Bertos i Alba Martín. Ribes juga de lateral esquerre i està cridada a ser una de les jugadores de referència de l’equip. Per la seva part, Paula Bertos juga de pivot i ha jugat en vàries ocasions amb la Selecció Catalana juvenil. La darrera, Alba Martín, juga de central i com les seves dues companyes, ja ha disputat minuts a la Divisió de Plata aquesta passada temporada i ha entrenat amb el primer equip. Les tres jugadores van ser peces claus del juvenil del Felmar BM La Roca que va guanyar el passat Campionat de Catalunya i va quedar tercer al Campionat d’Espanya. La darrera fita del conjunt juvenil va ser la consecució de la 18a edició de la Granollers Cup davant la Selecció Catalana.

Pel que fa al capítol de baixes, Sara Galamba i Nicole Morales han fitxat pel BM Granollers de la Divisió d’Honor Femenina.  Per altra banda, Olga Moliner torna al Sant Quirze, mentre que Berta Corbacho, Thaís Podall i Lidia Grañana han fitxat per l’OAR Gracia.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here