Serà el proper 8 de març i com cada any es desenvoluparà en un circuit de 6 km al voltant del Turó de Can Bertran, amb sortida i arribada a la Zona Esportiva de Corró d’Amunt


Les Franqueses del  Vallès torna a acollir, el 8 de març, una nova edició, la divuitena, de la Copa Catalana Internacional de BTT. La prova, Memorial Toni Costa, es desenvoluparà com cada any en un circuit de 6 km al voltant del Turó de Can Bertran, amb sortida i arribada a la Zona Esportiva de Corró d’Amunt. Es tracta d’un recorregut exigent, de tècnics i llargs corriols dins el bosc, que es combinen amb ràpids trams de pista.

La roda de premsa de presentació de l’esdeveniment en la qual s’explicaran tots els detalls i novetats de l’edició d’enguany tindrà lloc el dimecres, 26 de febrer, a les 20 h, a la Sala Polivalent de la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Amunt. Hi assistiran Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses; Montse Vila, regidora d’Esports; Josep Mauri, president del Club Ciclista Corró d’Amunt; Joaquim Vilaplana, president de la Federació Catalana de Ciclisme; Núria Vagó, representant d’Ocisport; Jordi Masferrer, gerent de Bike Point i els ciclistes Xavier Carnicer i Sandra Artigues.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here